Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Audials Music 2022

Audials Music 2022

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Audials Music 2022 z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Audials Music 2022 .

Detailní informace

Audio software Audials Music 2022 (elektronická licence):
Nahráváte si rádi muziku? Využijte audio software Audials Music 2022, který vám umožní nahrávání muziky rychleji a ve vyšší kvalitě, než na jakou jste zvyklí. Komunikuje se streamovacími službami, importuje videa ze Spotify nebo YouTube a dalších platforem. Vytvořte si vlastní sbírku hudby. Audials Music 2022 nabízí ukládání skladeb pod vlastními názvy. Stahuje hudbu 30× rychleji než je běžná rychlost. Jednu hodinu muziky získáte za pouhé dvě minuty. Samozřejmostí je možno...st navolit si formát, v jakém chcete muziku uložit. Volte mezi MP3, AAC, WMA, FLAC nebo WAV. S audio softwarem Audials Music 2022 budete mít přehled o všech oblíbených interpretech jako první. Samozřejmostí je kompatibilita s Windows 11.
Klíčové vlastnosti audio softwaru Audials Music 2022Audio software Audials Music 2022 nahrává ze streamovacích služebUmožní vám vytvořit si vlastní sbírkuUkládá hudbu pod vámi zvolenými názvyAudials Music 2022 stahuje hudbu 30× rychlejiNavolte si formát muziky
Řaďte hudbu podle žánrůAudio software Audials Music 2022 umožňuje procházení alb jednotlivých interpretů a ukládání do vaší sbírky. Hudbu si můžete poslechnout a okamžitě uložit. Vyhledávejte podle stylů, žánrů nebo interpretů. Audials Music 2022 vám bude překládat návrhy podobných interpretů, které si navolíte. Zajisté oceníte jednoduchou a propracovanou možnost správy duplicitních skladeb.

Produkt je výrobek značky Audials Ag.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Audials Ag, Počítače Audials Ag, Notebooky Audials Ag.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Audials Music 2022 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audials Ag a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audials Ag najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Audials Music 2022
Právě si prohlížíte...

929,- Kč