Ashampoo PDF Pro 3

Ashampoo PDF Pro 3
729 669 657
729,- Kč

Původní cena: 669,- Kč


Hodnocení:


Ashampoo PDF Pro 3 z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Ashampoo PDF Pro 3 .

Detailní informace

Kancelářský software Ashampoo PDF Pro 3 (elektronická licence):
Aplikace Ashampoo PDF Pro 3 je kompletní řešení pro správu a úpravu PDF dokumentů. Program má vše, co potřebujete k vytváření, konverzi, úpravě a zabezpečení souborů. Vytvoříte dokonalé dokumenty, které jsou čitelné na libovolném zařízení, můžete je nechat i zašifrovat. S Ashampoo PDF Pro 3 budou soubory formátu PDF stejně snadno upravitelné jako soubory Word. Tato aplikace také podporuje rozpoznávání znaků aby skenování přeměnila na upravitelné dokumenty.Licence dorazí do vaš...eho emailu uvedeného při registraci na Alza.cz nejpozději do 4 dnů (většinou jsou licence připraveny do druhého dne). V jedné domácnosti lze licenci využít až pro 3 počítače.
Klíčové vlastnosti kancelářské aplikace Ashampoo PDF Pro 3Propracovaný kancelářský program Ashampoo PDF Pro 3Snadná úprava souborůPodpora rozpoznávání znakůAshampoo PDF Pro 3 vždy poskytne vynikající výsledkyJednoduché převádění PDFVýstupní formáty i HTML, EPUB, JPG, RTFPraktická historie změn softwaru PDF Pro 3Zabudovaná kontrola pravopisuJednoduché použití aplikace PDF ProVolitelné automatické snížení počtu obrázků
Vynikající editace s PDF Pro 3Ashampoo PDF Pro 3 vždy poskytuje vynikající výsledky, ať už pracujete s textem a obrázky, nahrazujete fonty, nebo upravujete celkové rozvržení. Aplikace dokáže převést soubor PDF do textového dokumentu upravitelného za pomoci MS/Ashampoo Office. Výstupními formáty jsou i HTML, EPUB, JPG nebo RTF. Aplikace Ashampoo PDF Pro 3 umožňuje upravovat, přidávat, mazat nebo formátovat celé odstavce a stránky textu. Historie změn zvýrazní všechny úpravy pro snadnou revizi. Ashampoo PDF Pro má v sobě navíc zabudovanou kontrolu pravopisu, která odstraňuje překlepy.
Jednoduché použití aplikace Ashampoo PDF Pro 3Sofware PDF Pro 3 dokáže vytvářet vysoce kvalitní soubory z libovolné aplikace systému Windows. Stačí stisknout tlačítko Tisk a vybrat virtuální tiskárnu Ashampoo PDF. Pokud zrovna záleží na velikosti dokumentu, aplikace automaticky sníží počet obrázků. Ashampoo PDF Pro 3 navíc přichází s tmavým režimem pro snížení únavy očí. Oceníte také možnost zvětšení dokumentu pro plynulé přiblížení. Pro dlouhodobé uchovávání digitálních dokumentů využijte formát PDF/A standardizovaný ISO. Ashampoo PDF Pro 3 umožňuje porovnat a zjistit rozdíly mezi dokumenty díky integrovanému porovnávacímu zobrazení. Samozřejmostí je digitální podpis. 

Produkt je výrobek značky Ashampoo.

Procházet zboží z kategorie Software Ashampoo, Počítačový software Ashampoo, Kancelářský software Ashampoo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ashampoo PDF Pro 3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ashampoo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ashampoo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ashampoo PDF Pro 3
Právě si prohlížíte...

729,- Kč