ABBYY FineReader PDF for Mac, 1 rok

ABBYY FineReader PDF for Mac, 1 rok
1 690 1 690 433
1 690,- Kč

Původní cena: 1 690,- Kč


Hodnocení:


ABBYY FineReader PDF for Mac, 1 rok z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ABBYY FineReader PDF for Mac, 1 rok .

Detailní informace

Kancelářský software ABBYY FineReader PDF for Mac, 1 rok (elektronická licence):Licence je určena pro 1 zařízení na 1 rok, Je přenositelná. Určeno pro domácnosti a  firmy. Je kompatibilní s MacOS.
ABBYY FineReader PDF 15 for Mac? (elektronická licence)
Objevte digitální svět při zpracovávání PDF souborů. Kancelářský software ABBYY FineReader PDF 15 for Mac vám umožní spojit všechny činnosti v jedné aplikaci. Vyznačuje se jednoduchým a intuitivním ovládáním. Umožní vám zpracovávat digitálně vaše dokumenty, které byly vytvořeny dig...itálně nebo naskenovány z papíru. V souboru budete mít možnost mazat, přidávat, otáčet, ořezávat nebo třeba zcela měnit rozvržení stránek.
ABBYY FineReader PDF 15 for Macumožňuje pokročilý převod dokumentů
 K dispozici je aplikace Image Editor, která umožňuje vylepšit kvalitu nascanovaných nebo vyfotografovaných dokumentů. Upravovat lze zkosení, otočení, převrácení, oříznutí i úprava rozlišení. Upravujte velikost, umístění i tvar textu, obrázků či tabulek. Pro šetření prostoru přichází komprese souboru bez znatelného snížení kvality. Převeďte papírové dokumenty do podporovaného elektronického formátu a využijte nástroje převodu textu na řeč.
Vyhledávejte s souborech PDF
ABBYY FineReader PDF 15 for Mac umožňuje převod jakéhokoliv souboru na 100% prohledávatelný dokument. Každý dokument si ochráníte bezpečnostním heslem pro otevření nebo další akce jako je tisk, editace či použití informací.
Vytvářejte soubory PDF z obrázků
Kancelářský software ABBYY FineReader PDF 15 for Mac má připravený tmavý režim pro pohodlnější práci s dokumenty. Není pro něj problém převést obrázky z mobilních zařízení iPhone nebo iPad pomocí funkce Continuity Camera.
ABBYY FineReader PDF 15 for Macpřináší vylepšené formáty
S kancelářským softwarem ABBYY FineReader PDF 15 for Mac získáte podporu až ve 198 jazycích. Nyní bude převod dokumentů psaných ve více jazycích hračka. K dispozici je také převod evropských dokumentů z dob 1800 - 1920 s gotickým písmem na editovatelný formát.
Klíčové vlastnosti ABBYY FineReader PDF 15 For MacKancelářský software ABBYY FineReader PDF 15 for Mac vám odhalí digitální svět PDF souborůZpracovává dokumenty vytvořené digitálně i naskenované z papíruABBYY FineReader PDF 15 for Mac se vyznačuje jednoduchým a intuitivním ovládánímZískáte pokročilý převod dokumentůUžijte si tmavý režimVyužijte podporu 198 jazyků

Produkt je výrobek značky Abbyy.

Procházet zboží z kategorie Software Abbyy, Počítačový software Abbyy, Kancelářský software Abbyy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 969,- Kč
8 829,- Kč
Detail
16 890,- Kč
14 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ABBYY FineReader PDF for Mac, 1 rok a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Abbyy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Abbyy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ABBYY FineReader PDF for Mac, 1 rok
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč