Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá

Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá
Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá
Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá
Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá z kategorie nábytek, kancelářský nábytek, kancelářské židle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá .

Detailní informace

Kancelářské křeslo Q-118 je čalouněné membránovou látkou a síťovinou v černé / šedé barvě. Jeho stabilita je zaručena hliníkovou základnou s pěti plastovými kolečky.Křeslo je pro větší pohodlí vybavené hlavovou opěrkou s nastavitelnou výškou. Područky jsou plastové a také výškově nastavitelné.Křeslo využívá mechanismu MULTIBLOCK, který umožňuje několikastupňovou aretaci sklonu opěráku nebo dynamické sezení s funkcí houpání s nastavitelnou silou protitlaku pomocí regulačního šroubu. Pomocí šroubu pod sedákem je možné nastavit volné houpání nebo ...blokaci vertikální polohy během práce. Díky mechanice MULTIBLOCK si můžete upravit hloubku sedáku, výšku opěráku i jeho sklon. Barva:černá / stříbrnášedá / černá / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:membránová látka / síťovina / plast / kovRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 50 cmvýška: 115 - 125 cmvýška sedu: 45 - 55 cmHmotnost:13 kgNosnost:100 kgDodáváno v demontu.,Kancelářské křeslo Q-118 je čalouněné membránovou látkou a síťovinou v černé / šedé barvě. Jeho stabilita je zaručena hliníkovou základnou s pěti plastovými kolečky.Křeslo je pro větší pohodlí vybavené hlavovou opěrkou s nastavitelnou výškou. Područky jsou plastové a také výškově nastavitelné.Křeslo využívá mechanismu MULTIBLOCK, který umožňuje několikastupňovou aretaci sklonu opěráku nebo dynamické sezení s funkcí houpání s nastavitelnou silou protitlaku pomocí regulačního šroubu. Pomocí šroubu pod sedákem je možné nastavit volné houpání nebo blokaci vertikální polohy během práce. Díky mechanice MULTIBLOCK si můžete upravit hloubku sedáku, výšku opěráku i jeho sklon. Barva:černá / stříbrnášedá / černá / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:membránová látka / síťovina / plast / kovRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 50 cmvýška: 115 - 125 cmvýška sedu: 45 - 55 cmHmotnost:13 kgNosnost:100 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Signal.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Signal, Kancelářský nábytek Signal, Kancelářské židle Signal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 13.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, kancelářský nábytek sleva, kancelářské židle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Signal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Signal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kancelářské křeslo Q-118 Šedá,Kancelářské křeslo Q-118 Šedá
Právě si prohlížíte...

2690,- Kč