Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá

Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá
Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá
Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá
Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá z kategorie nábytek, kancelářský nábytek, kancelářské židle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá .

Detailní informace

Kancelářské křeslo Q-046 má jednoduchý design. O vaše pohodlí se postará ergonomicky tvarovaný sedák, zvýšený opěrák a pevné polstrované područky. Bez obav z bolestí či tuhnutí zad na něm můžete sedět až 8 hodin denně. O nastavení výšky křesla se postará plynový píst, který ovládáte pomocí páčky umístěné pod sedákem. Díky mechanismu TILT snadno přeměníte židli na houpací nebo klasickou. Tuhost houpání si nastavíte pomocí šroubu pod sedákem křesla. Barva:černášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru..., je dočasně nedostupná.Materiál:ekokůže / plast Rozměry:šířka: 62 cmhloubka: 50 cmvýška: 110 - 120 cmvýška sedu: 44 - 54 cm Nosnost:100 kgHmotnost:16 kgDodáváno v demontu.,Kancelářské křeslo Q-046 má jednoduchý design. O vaše pohodlí se postará ergonomicky tvarovaný sedák, zvýšený opěrák a pevné polstrované područky. Bez obav z bolestí či tuhnutí zad na něm můžete sedět až 8 hodin denně. O nastavení výšky křesla se postará plynový píst, který ovládáte pomocí páčky umístěné pod sedákem. Díky mechanismu TILT snadno přeměníte židli na houpací nebo klasickou. Tuhost houpání si nastavíte pomocí šroubu pod sedákem křesla. Barva:černášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:ekokůže / plast Rozměry:šířka: 62 cmhloubka: 50 cmvýška: 110 - 120 cmvýška sedu: 44 - 54 cm Nosnost:100 kgHmotnost:16 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Signal.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Signal, Kancelářský nábytek Signal, Kancelářské židle Signal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 16.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, kancelářský nábytek sleva, kancelářské židle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Signal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Signal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kancelářské křeslo Q-046 Šedá,Kancelářské křeslo Q-046 Šedá
Právě si prohlížíte...

3604,- Kč