Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus

Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus
Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus
Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus
Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus z kategorie nábytek, kancelářský nábytek, kancelářské židle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nábytek Paul a budete spokojení s dodaným Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus .

Detailní informace

Velmi elegantní a výrazné herní křeslo v designu sedačky závodního vozu v provedení Dark Racing Style se zaoblenými liniemi ve výrazném kontrastu s ostře řezanými rysy plastového lemování otvorů na „bezpečnostní pásy“ v barevném odstínu stříbrných doplňků. Lemování má vytažené horní vnější rohy, čím ještě více vyniká stylizovaný design závodů a rychlosti. Tyto otvory v horní části opěráku mají nejen potřebný závodní vzhled, ale také usnadňují manipulaci. Potah je kombinací černé látky, černé perforované ekokůže a stříbrnými doplňky rovněž z eko...kůže. Jako podtržení sportovního designu jsou stříbrné doplňky v dekoru Carbon. Obvodové i centrální prošití je v bílé barvě. Polstrování je z kvalitní PU pěny. Židle je vybavena houpacím mechanismem s nastavením protiváhy a aretací v základní poloze. Tuhost protiváhy lze regulovat velkým plastovým šroubem, umístěným pod sedákem. Výška sezení se upravuje páčkou na pravé straně přes kvalitní plynový píst. Znavené ruce z celodenního hraní či práce si můžete pohodlně položit na polstrované odklápěcí područky, na ložné ploše polstrované černou látkou a na obvodové stříbrnou ekokůží. Akční rádius odklopení je 0°-90°, čímž se dostanou do zákrytu s opěrákem a nijak neomezují pohyb. Šíře područek je 9 cm, ložná plocha 27 cm a výška 3 cm. Opěrák je vyšší, s integrovanou statickou opěrkou hlavy. Střed sedáku a opěráku je čalouněn černou ekokůží s hustou mikroperforací. Tuto prodyšnou úpravu oceníte zejména při dlouhém sezení a v letních parných měsících. Polstrování je ergonomicky tvarováno a slouží jako výborná opora zad. Kříž je velký černý plastový o průměru 70 cm, což zajišťuje dokonalou stabilitu i u fyzicky náročnějších her. Na koncích ramen kříže jsou v barvě doplňků protiskluzové plochy. Kolečka jsou plastová pr. 5 cm s černou obvodovou gumou, vhodná na tvrdé podlahy. Nosnost židle je až 130 kg. Toto herní a kancelářské křeslo je skvělou volbou, ať stojí za hracím či kancelářským stolem. Vždy působí jako nepřehlédnutelný designový solitér. Kvalita zpracování, důraz na pohodlí a ergonomii, to zaručuje pohodu při dlouhých herních večerech i denní kancelářské práci. Budete mít velké dilema, zda toto křeslo opustíte a vezmete zavděk obyčejným křeslem a nebo na něm zůstanete i při relaxu či sledování televize ...

Produkt je výrobek značky Autronic ,distribuovaný s EAN kódem 8591957969288.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Autronic, Kancelářský nábytek Autronic, Kancelářské židle Autronic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, kancelářský nábytek sleva, kancelářské židle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Autronic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Autronic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Herní křeslo, potah střbrná, černá ekokůže a černá látka, houpací mechanismus
Právě si prohlížíte...

4131,- Kč