Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND

Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND
Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND
Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND
Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND
22 990 19 890 2060
22 990,- Kč

Původní cena: 19 890,- Kč


Hodnocení:


Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND z kategorie dům a zahrada, kamna na dřevo, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND .

Detailní informace

Krbová kamna NORDLAND od holandské značky Livin'flame s výkonem 9 kW v černé barvě jsou vhodné jako přímé nebo doplňkové vytápění v chladných zimních dnech. Tyto kamna můžete umístit také ven, pod střechu nebo např. do zimní zahrady, tak aby byly chráněny proti povětrnostním vlivům. Při instalaci kamen je důležité dbát na to, aby byly umístěny 60 cm od stěny. Ve spodní části kamen najdete praktický úložný prostor na dřevěná polena.  Kamna jsou vybavena kvalitním rozvodem vzduchu. Primární a sekundární proud vzduchu je řízen ...odděleně, vy si tak můžete nastavit rychlost a intenzitu plamenů podle svých představ. Kamna navíc disponují systémem, který zajišťuje, že se na skle neusazují nečistoty a prach. Vy si tak můžete užívat nerušený pohled do plamenů. Během provozu kamen zůstává klika dvířek chladná, takže je můžete kdykoliv bezpečně otevřít a přiložit do ohně.  Kamna splňují všechny evropské požadavky s ohledem na bezpečnost, životní prostředí a zdraví. Navíc splňují značku kvality EcoDesign 2022, což znamená, že jsou velmi účinná a vypouštějí jen minimum pevných částic. PŘIPOJENÍ KRBOVÝCH KAMEN KE KOMÍNU Kamna se ke komínu připojují pomocí kouřovodů.  Pro výběr vhodných dílů je třeba znát umístění hrdla kouřovodu na kamnech a umístění vstupu do komínu v místnosti. Od těchto údajů se odvíjí, jaké díly a v jakých délkách použijete. Nejčastěji používanými díly jsou kouřové roury a kolena. V případě, že průměr hrdla na kamnech neodpovídá průměru vstupu do komína, můžete použít redukce. Kouřové redukce využijete pro regulací průměru na kamnech, komínovou redukci pak pro regulaci v místě připojení na komín. Dbejte na to, aby se průměr kouřovodu ve směru toku spalin nezužoval. Vhodnými díly pro zakončení kouřovodu a jejich připojení na komín jsou zděř nebo přechodku do komína. Místo připojení kouřovodu do komína pak z estetických důvodů můžete zakrýt růžicí. Pro správnou funkci kouřovodu je nutné spalinový tok průběžně čistit, a to pomocí rourových kartáčů. RYCHLÝ VÝBĚR KOUŘOVODŮ PRO TATO KAMNA (150 mm)
Kouřová roura 100 cm  Kouřová roura 50 cm Kouřové koleno Zděř Růžice Kouřové redukce
Kompletní nabídka kouřovodů PŘÍSLUŠENSTVÍ, KTERÉ SE HODÍ Kromě kouřovodů, jež jsou pro připojení kamen nezbytné, existuje celá řada příslušenství, které vám topení, údržbu a posezení u kamen zpříjemní. Jak už název napovídá, vysavače studeného popela využijete pro odsátí a vyčistění kamen od popela. Kroky při zatápění si ušetříte, pokud si dřevo k přikládání uskladníte hned vedle kamen v krbovém zásobníku nebo krbovém koši. Během samotného přikládání jistě použijete krbové nářadí.
Kompletní nabídka krbového příslušenství      

Produkt je výrobek značky Livin'flame ,distribuovaný s EAN kódem 8712757468867.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Livin'flame, Kamna na dřevo Livin'flame.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 59 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kamna na dřevo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Livin'flame a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Livin'flame najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Livin'Flame Krbová kamna NORDLAND
Právě si prohlížíte...

22990,- Kč