Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Krbová kamna VICTORIA Luna

Krbová kamna VICTORIA Luna
Krbová kamna VICTORIA Luna
Krbová kamna VICTORIA Luna
Krbová kamna VICTORIA Luna

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Krbová kamna VICTORIA Luna z kategorie dům a zahrada, kamna na dřevo, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Krbová kamna VICTORIA Luna .

Detailní informace

Klasická krbová kamna VICTORIA Luna v černé  barvě, vám nabízí jednoduchý styl, nenáročnou obsluhu a údržbu, vysoké výkony, nízké emise a dlouhodobě prověřenou kvalitu - to vše zaručuje spolehlivou volbu pro současné náročné požadavky uživatelů. Díky své kompaktní velikosti jsou vhodná i do menších prostor.  Kamna jsou z kvalitního ocelového plechu o síle 3-4 mm. Jsou lakována speciálním lakem, který odolává vysokým teplotám. Díky prosklenému topeništi si užijete do...konalý zážitek z pohledu na plápolající oheň. Dvířka topeniště jsou opatřena tepelně odolným keramickým sklem, které je odolné teplotám do 850 °C. Uvnitř najdete litinový rošt. Snadná regulace intenzity hoření jedním ovládacím prvkem. Ve spodní části kamen najdete praktický prostor pro dosoušení a skladování dřeva.
Dno spalovací komory je obloženo akumulačními šamotovými cihlami, které hromadí teplo a zvyšují teplotu hoření. Primární vzduchovou klapkou ovládáte přívod vzduchu do kamen. Sekundární vzduchová klapka zajišťuje vyšší teplotu spalování, jeho účinnost a zabraňuje znečištění skla. Krbová kamna Victoria splňují nejpřísnější evropské normy jako jsou Ekodesign, BlmSchV-1, BlmSchV-2 a DIN Plus.  Přednosti
Vícestupňové spalování Plynulá regulace intenzity ohně jedním ovládacím prvkem Nízké emise Prostor pro skladování dřeva
Nedílnou součástí kamen je návod k instalaci, provozu a údržbě kamen, který naleznete také v souvisejících souborech. Váháte, zda jsou tato kamna pro vás ta pravá? S rozhodnutím vám pomohou informace v tomto popisku a uvedené parametry kamen. Nenašli jste vše potřebné, nebo se chcete před výběrem pro jistotu ještě poradit? Neváhejte nám zavolat na 371 655 660 nebo nám zašlete email na info@zahradajezek.cz. Rádi vám poradíme a zodpovíme vaše dotazy. 
JAK VYBRAT SPRÁVNÁ KAMNA? Přemýšlíte o nákupu kamen? Před výběrem je dobré se rozmyslet, kam chcete kamna umístit a jaké prostory s nimi plánujete vytápět. Prvním důležitým parametrem je proto celkový výkon, od něhož se odvíjí vytápěcí schopnost kamen. Obecně platí, že na 1 kW výkonu připadá 16 – 20 m3 vytápěného prostoru.  VYTÁPĚCÍ SCHOPNOST U kamen a krbů výrobci udávají vytápěcí schopnost. Tento údaj je potřeba chápat jako orientační, protože vytápěcí schopnost je závislá na energetické náročnosti nemovitosti. Obecně platí, že na nemovitost s vyššími tepelnými nároky (samostatně stojící dům, chladnější oblast, slabší zdivo, starší okna) počítejme s potřebou 3 kW na 50 m³, v opačném případě (u lépe izolovaných domů) stačí 1 kW na 20 m³ vytápěného prostoru. Doporučené palivo je suché, zpracované polenové dříví, nejlépe do 20% vlhkosti, díky kterému si zajistíte nejefektivnější vytápění. Při vyšší vlhkosti dochází ke kondenzaci, znečištění kouřovodu, špinění skla, účinnost kamen se snižuje a spotřeba paliva tím vzrůstá.  
Více o výběru krbových kamen TIP: Chcete se dozvědět, jak velký prostor vytopí tato kamna? Podívejte se na údaj Vytápěcí schopnost nebo vypočítejte na základě údajů o výkonu kamen u tohoto popisku. Co jednotlivé parametry značí, se dozvíte v nápovědě (zelený otazník u parametru). PŘIPOJENÍ KRBOVÝCH KAMEN KE KOMÍNU Kamna se ke komínu připojují pomocí kouřovodů.  Pro výběr vhodných dílů je třeba znát umístění hrdla kouřovodu na kamnech a umístění vstupu do komínu v místnosti. Od těchto údajů se odvíjí, jaké díly a v jakých délkách použijete. Nejčastěji používanými díly jsou kouřové roury a kolena. V případě, že průměr hrdla na kamnech neodpovídá průměru vstupu do komína, můžete použít redukce. Kouřové redukce využijete pro regulací průměru na kamnech, komínovou redukci pak pro regulaci v místě připojení na komín. Dbejte na to, aby se průměr kouřovodu ve směru toku spalin nezužoval. Vhodnými díly pro zakončení kouřovodu a jejich připojení na komín jsou zděř nebo přechodku do komína. Místo připojení kouřovodu do komína pak z estetických důvodů můžete zakrýt růžicí. Pro správnou funkci kouřovodu je nutné spalinový tok průběžně čistit, a to pomocí rourových kartáčů. RYCHLÝ VÝBĚR KOUŘOVODŮ PRO TATO KAMNA (150 mm)
Kouřová roura 100 cm  Kouřová roura 50 cm Kouřové koleno Zděř Růžice Kouřové redukce
Kompletní nabídka kouřovodů PŘÍSLUŠENSTVÍ, KTERÉ SE HODÍ Kromě kouřovodů, jež jsou pro připojení kamen nezbytné, existuje celá řada příslušenství, které vám topení, údržbu a posezení u kamen zpříjemní. Jak už název napovídá, vysavače studeného popela využijete pro odsátí a vyčistění kamen od popela. Kroky při zatápění si ušetříte, pokud si dřevo k přikládání uskladníte hned vedle kamen v krbovém zásobníku nebo krbovém koši. Během samotného přikládání jistě použijete krbové nářadí.
Kompletní nabídka krbového příslušenství  

Produkt je výrobek značky Victoria ,distribuovaný s EAN kódem 3800220251650.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Victoria, Kamna na dřevo Victoria.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 41 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Krbová kamna VICTORIA Luna a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kamna na dřevo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Victoria a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Victoria najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Krbová kamna VICTORIA Luna
Právě si prohlížíte...

11450,- Kč