Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Krbová kamna PRITY CMR

Krbová kamna PRITY CMR
Krbová kamna PRITY CMR
Krbová kamna PRITY CMR
Krbová kamna PRITY CMR

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Krbová kamna PRITY CMR z kategorie dům a zahrada, kamna na dřevo, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Krbová kamna PRITY CMR .

Detailní informace

Výkonná krbová kamna PRITY jsou zaručenou volbou pro všechny, kteří očekávají vysoký výkon, kvalitní provedení a příznivé ceny. Specifikace Tělo kamen je vyrobeno z 2 mm plechu, vrchní část kamen z 3-4 mm plechu. Spalovací komora kamen je opatřena tepelně odolným keramickým sklem a součástí kamen je také litinový rošt.
Kamna jsou vybavena také kouřovou klapkou, která vám zaručí možnost regulace intenzity plamene. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch oplachuje sklo a nelze jej regulovat.
Pali...vové dřevo Palivové dřevo pro topení v kamnech by mělo být suché s vlhkostí do 20% - délka polen 44 cm. Ideální je tvrdé palivové dřevo, jako je buk, dub, habr, jasan... Připojení krbových kamen ke komínu Kamna se ke komínu připojují pomocí kouřovodů.  Pro výběr vhodných dílů je třeba znát umístění hrdla kouřovodu na kamnech a umístění vstupu do komínu v místnosti. Od těchto údajů se odvíjí, jaké díly a v jakých délkách použijete. Nejčastěji používanými díly jsou kouřové roury a kolena. V případě, že průměr hrdla na kamnech neodpovídá průměru vstupu do komína, můžete použít redukce. Kouřové redukce využijete pro regulací průměru na kamnech, komínovou redukci pak pro regulaci v místě připojení na komín. Dbejte na to, aby se průměr kouřovodu ve směru toku spalin nezužoval. Vhodnými díly pro zakončení kouřovodu a jejich připojení na komín jsou zděř nebo přechodku do komína. Místo připojení kouřovodu do komína pak z estetických důvodů můžete zakrýt růžicí. Pro správnou funkci kouřovodu je nutné spalinový tok průběžně čistit, a to pomocí rourových kartáčů. Rychlý výběr kouřovodů pro tato kamna (Ø 150 mm)
Kouřová roura 100 cm  Kouřová roura 50 cm Kouřové koleno Zděř Růžice Kouřové redukce
Kompletní nabídka kouřovodů Příslušenství, které se hodí Kromě kouřovodů, jež jsou pro připojení kamen nezbytné, existuje celá řada příslušenství, které vám topení, údržbu a posezení u kamen zpříjemní. Jak už název napovídá, vysavače studeného popela využijete pro odsátí a vyčistění kamen od popela. Kroky při zatápění si ušetříte, pokud si dřevo k přikládání uskladníte hned vedle kamen v krbovém zásobníku nebo krbovém koši. Během samotného přikládání jistě použijete krbové nářadí.
Kompletní nabídka krbového příslušenství Balení a způsob doručení Produkt vám doručíme paletovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Přepravce doručí produkt k prvním uzamykatelným dveřím. Samotná kamna budou nejčastěji zabalena v ochranném dřevěném rámu a umístěna na půlpaletě. V jiném případě jsou kamna připevněna páskou k půlpaletě, omotána strečovou fólií a uvnitř i vně vyplněna kartonem. Pokud máte ke kamnům objednány i jiné produkty, budou vám doručovány v samostatném balíku (bez dalších nákladů).  Co o kamnech PRITY říkají zákazníci ,,Jsme maximálně spokojeni. Vřele doporučujeme." (MT) ,,Moc dobrá kamna. Naprostá spokojenost." (K)

Produkt je výrobek značky Prity ,distribuovaný s EAN kódem 3800215094033.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Prity, Kamna na dřevo Prity.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 158 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

19 206,- Kč
Detail
15 279,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Krbová kamna PRITY CMR a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kamna na dřevo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prity a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prity najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Krbová kamna PRITY CMR
Právě si prohlížíte...

18890,- Kč