Nepromokavé kalhoty Patrol Otte Gear® - 25% sleva

-25%
Nepromokavé kalhoty Patrol Otte Gear®
7 718 10 290 487
7 718,- Kč

Původní cena: 10 290,- Kč


Hodnocení:


Nepromokavé kalhoty Patrol Otte Gear® z kategorie oblečení a móda, oblečení, svrchní oblečení, kalhoty proti dešti, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Nepromokavé kalhoty Patrol Otte Gear® .

Zlevněné zboží

Nepromokavé kalhoty Patrol od společnosti Otte Gear jsou tou nejlepší volbou pro udržení vašeho komfortu proti nepřízni počasí. Díky unikátní 3vrstvé tkanině eVent odpuzující vodu zůstanete vždy v teple a suchu. Vysoký pas usnadní nošení kalhot Patrol přes taktické kalhoty. 
Dokonalé funkční vlastnosti Tyto lehké nepromokavé kalhoty mají celou řadu vlastností, jež jsou spásou pro ty co tráví většinu času v terénu. Voděodolné zipy YKK udrží všechnu vodu venku. S bočními zipy po celé délce nohavic získáte potřebnou ventilaci, ale p...ředevším i snadný přístup k vnitřním kapsám a rychlé svléknutí z kalhot ve chvílích kdy jde o čas. Elastický pas a individuálně nastavitelný pásek udrží pohodlí v oblasti pasu. 
Taktická výhoda ve chvílích krizeNepromokavé kalhoty Patrol jsou speciálně navrženy do extrémních podmínek. Můžete vybírat z nových kamuflážních vzorů, jež jsou navrženy pro horké oblasti po celém světě. Když se mise stane kritickou a počasí nepříznivým, jsou OG Patrol jedinými kalhotami které chcete mít na sobě. 
Benefity, o kterých musíte vědět: 3vrstvá tkanina eVentvoděodolné YKK zipyboční zipy po celé délce nohavicelastický pasmožnost ventilacenastavitelné manžety na boty snadná dostupnost vnitřních kapesrychlé svlečení i oblečeníúčinně udrží sucho a teplovhodné přes taktické kalhoty

Produkt je výrobek značky Otte Gear®.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Otte Gear®, Oblečení Otte Gear®, Svrchní oblečení Otte Gear®, Kalhoty proti dešti Otte Gear®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Alberto Rookie Waterrepellent Print Mens Trousers Grey 52

Velikost 52 / Grey / Polyamide Elastane / Pro muže / Alberto
2 569,- Kč
Detail
1 859,- Kč
1 665,- Kč
Detail

Alberto Jana Revolutional Print Waterrepellent Womens Trousers Purple 38

Velikost 38 / Violet / Polyamide Elastane / Pro ženy / Alberto
2 707,- Kč
2 447,- Kč
Detail

Alberto Mona-C Red Fantasy 32

Velikost 32 / Orange / Pro ženy / Alberto
2 434,- Kč
2 179,- Kč
Detail

Footjoy HydroKnit Mens Trousers Black 32/34

Velikost 32/34 / Black / Pro muže / Footjoy
3 969,- Kč
2 780,- Kč
Detail

Footjoy HydroKnit Mens Trousers Black 38/34

Velikost 38/34 / Black / Pro muže / Footjoy
3 969,- Kč
2 780,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nepromokavé kalhoty Patrol Otte Gear® a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, svrchní oblečení sleva, kalhoty proti dešti sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Otte Gear® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Otte Gear® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nepromokavé kalhoty Patrol Otte Gear®
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

7718,- Kč