Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SUPRA Cables HDMI 4K Ultra 2 m Bílá - 13% sleva

-13%
SUPRA Cables HDMI 4K Ultra 2 m Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SUPRA Cables HDMI 4K Ultra 2 m Bílá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, kabely, kabely pro zvuk a video, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SUPRA Cables HDMI 4K Ultra 2 m Bílá .

Zlevněné zboží

HDMI kabel s podporou 4K Ultra - 4096 x 2160 @ 24 fps (Hz) - v2.0 s Ethernetovým kanálem, který umožní vysokorychlostní obousměrnou komunikaci. Díky odesílání a přijímání dat přes 100mb/sec Ethernet je kabel připraven k použití ve všech IP aplikacích. Kabel díky " Audio Return" kanálu umožňuje posílat audio data i " proti proudu" , takže není nutný další audio kabel. Pro přenos obraz...u i 3D zvuku tak stačí pouze jediný kabel. Tento certifikovaný HDMI kabel je určený pro všechny 3D hry, 3D aplikace v domácím kině, AV přijímače a displeje. Svou kvalitou a provedním umožňuje rozlišení videa 1080p daleko za hranice 3840x2160 24Hz/25Hz/30Hz  4096x2160 24Hz s barevnou podporou YCC601, Adobe RGB a Adobe YCC601.
High Speed HDMI kabel SUPRA by JenTech HDMI - HDMI je plně kompatibilní s nižším standardem HDMI. Konektory jsou pozlaceny 24K zlatem, které tak zajišťují vynikající přenos signálu a odolnost proti korozi. Celková patentovaná konstrukce, kvalitní bezkyslíkatá měď o čistotě 99,999% a stínění zvyšuje stabilitu přenášených dat. Nylonový oplet vytváří maximální odolnost proti opotřebení a vysokým teplotám. Kabel je vysoce flexibilní. Vnější oplet: Heat and Ageing Resitant PVC Odpor kabelu: 100 Ω Barva: Bílá Zalomení konektoru: Rovný - Rovný Materiál konektoru: Gold plated Země původu: Švédsko Délka (cm): 200.0 Materiál: OFC - oxygen free copper Průměr kabelu: 7 mm Typ: Digitální Barva podle výrobce: Bílá Konektor typu A: HDMI Male Konektor typu B: HDMI Male Délka: 2 m

Produkt je výrobek značky Supra Cables ,distribuovaný s EAN kódem 7330060203602.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Supra Cables, Elektronika – příslušenství Supra Cables, Kabely Supra Cables, Kabely pro zvuk a video Supra Cables.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Materiál: OFC - oxygen free copper
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SUPRA Cables HDMI 4K Ultra 2 m Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, kabely sleva, kabely pro zvuk a video sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Supra Cables a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Supra Cables najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SUPRA Cables HDMI 4K Ultra 2 m Bílá
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

780,- Kč