Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wilier Cento10 SLD Disc Black/Red L

Wilier Cento10 SLD Disc Black/Red L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wilier Cento10 SLD Disc Black/Red L z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Wilier Cento10 SLD Disc Black/Red L .

Detailní informace

Cento10 SL je perfektní aerodynamické závodní kolo pro sportovce jako jste vy, kteří hledají maximální rychlost v elegantním kole za konkurenceschopnou cenu. Nové kolo Wilier nabízí na výběr mechanickou nebo elektronickou převodovku a kotoučové nebo tradiční brzdy.
INTEGRACE KABELŮ S JEDNODUCHOU MONTÁŽÍ A ÚDRŽBOU: Všechny kabely (elektronické i mechanické) jsou uvnitř rámu. S nov&yac...ute;m představcem Stemma SL je možné kolo sestavit nebo udržovat, aniž byste museli demontovat řídítka. KVALITA ŘÍZENÍ: Cento10 SL má stejné technické a dynamické vlastnosti jako Cento10 PRO. Nová kruhová vidlice zvyšuje torzní tuhost a bezpečnost jízdy. KOTOUČOVÉ BRZDY / RÁFOVÉ BRZDY: Cento10 SL je k dispozici ve verzích ráfkových a kotoučových brzd. Standardní kolo je obuto do 25 mm plášťů. Rám pojme pneumatiky s maximální šířkou 28 mm skutečné šířky.
Rám
ZLEPŠÍTE SVOU JÍZDECKOU POLOHU POMOCÍ ACCU-FIT: Správná poloha v sedle je pro cyklisty jednou z nejdůležitějších otázek, zejména pro závodníky a cyklisty na dlouhé vzdálenosti. Zatímco u ocelových kol bylo poměrně snadné změřit délku trubic, jak roky plynuly, a se zavedením šikmých horních trubek bylo definování měření stále složitější. Takže kromě klasických hodnot výšky, délky a úhlů nyní bereme v úvahu také údaje o dosahu a stohu a hodnoty horizontální a vertikální vzdálenosti mezi středem středové konzoly a středem horní části. Ale moderní kola jako Wilier's Zero SLR, Cento10 SL a Cento10NDR učinila měření ještě složitějším, protože jsou to kompletní a komplexní systémy založené na kombinaci rámu, distančních podložek na řídítkách a monokokových řídítek. Při koupi kola je nutné znát velikost každého prvku na kole podle velikosti a tvaru těla. Jako výrobci rámů a monokokových řídítek jsme do měření rámu přidali novou hodnotu, která kombinuje délku hlavové trubky a rozměry monokokových řídítek. Tato souřadnice, nazývaná ACCU-FIT, určuje vzdálenost mezi středem konzoly a středem řídítek.
Náboje : Shimano RS171 Typ brzdy : Kotoučová hydraulická Velikost jízdního kola : L Brzda : 160 mm Barva : Červená Řídítka : Barra SL Typ jízdního kola : Road Hlavové složení : FSA Custom Sedlo : Selle Italia X Použití pro : Road Představec : Stemma SL Značka sady komponentů : Shimano Náboje : Shimano Barva podle výrobce : Black/Red Rám : Wilier Cento10 SL Disc Carbon Monocoque Řetěz : Shimano CN-M8100 Vidlice : Wilier Cento10 SL Disc Carbon Monocoque Sedlovka : Wilier Cento10SL Ritchey Kazeta : 11-30T Kliky : Shimano Ultegra FC-R8100 Modelový rok : 2022 Pláště : Vittoria Rubino Počet převodů : 2x12 Řazení : Shimano Ultegra Di2 ST-R8170 Přehazovač : Shimano Ultegra Di2 RD-R8150 Přesmykač : Shimano Ultegra Di2 FD-R8150 Materiál : Uhlíkové vlákno Sada komponentů : Shimano Ultegra Di2 Kazeta : Shimano Ultegra CS-R8100 Kliky : 50T Brzda : 140 mm Pláště : 25 mm Navrženo v : Itálie Země původu : Itálie Kliky : 34T Středové složení : Shimano Pressfit 86.5 x 41 mm Brzda : Shimano Ultegra BR-R8170 Barva : Černá Průměr kol : 29/28" (622 mm) Výška ráfku : Shimano RS171 Hlavové složení : MR137 Pedály : Ne

Produkt je výrobek značky Wilier ,distribuovaný s EAN kódem 8059178163354.

Procházet zboží z kategorie Sport Wilier, Outdoorové aktivity Wilier, Cyklistika Wilier, Jízdní kola Wilier.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: L
  • Barva: Red Black
  • Materiál: Carbon fibers
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wilier Cento10 SLD Disc Black/Red L a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wilier a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wilier najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wilier Cento10 SLD Disc Black/Red L
Právě si prohlížíte...

135090,- Kč