Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56

Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56
Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56
Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56
Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56 .

Detailní informace

Jezděte hladce, jezděte rychle, jezděte sebevědomě. Ať už vás cesta zavede kamkoli, jezděte se Synapse - naším nejpohodlnějším, všestranným a čistě silničním strojem. Kde se mu daří? Otevřená silnice, kopce a sjezdy z nich, nerovný chodník. Na co je stavěný? Pohodlí, ovladatelnost, dlouhé cesty Nejdůležitější informace Lehká karbonová rámová sada Synapse / připravená na SmartSense Desetirychlostní Shimano Tiagra s hydraulickými kotoučovými brzdami Integrované připojení k aplikaci Cannondale Pohodlí V kole Cannondale Synapse Carbon 4 je pohodlí ...samozřejmostí. Diskrétní ohybové zóny v zadním trojúhelníku, sedlové trubce a sedlovce tlumí otřesy a nerovnosti, aniž by zvyšovaly hmotnost nebo vás izolovaly od zážitků z jízdy. Rychlost Lehká karbonová konstrukce. Jemné aerodynamické tvarování rámu a vidlice. Velikostně specifická konstrukce pro dokonale vyladěnou tuhost. To vše dohromady tvoří stroj, který rád létá. Schopnost Díky pohodlně vyvážené jízdní pozici, jistotě při jízdě, prostoru pro 35 mm široké pláště, které zajišťují tlumení a přilnavost, a spoustě úchytů pro výbavu a láhev je Cannondale Synapse Carbon 4 připraven zazářit na jakékoli silnici. VLASTNOSTI Rám Synapse Carbon, SmartSense enabled, Proportional Response size-specific design, BSA threaded BB, flat mount brake, 12x142mm thru-axle, thru-tube internal cable routing with Switch Plate, removable fender bridge, hidden rack/fender mounts Vidlice Synapse Carbon, integrated crown race, Proportional Response size-specific design, 12x100mm thru-axle, thru-tube internal routing, hidden fender mounts Kliky Shimano Tiagra, BSA, 50/34 Středové složení Shimano BSA Přesmykač Shimano Tiagra, braze-on Přehazovačka Shimano Tiagra GS Řazení Shimano Tiagra hydraulic disc, 10-speed Kazeta Shimano Tiagra, 11-34, 10-speed Řetěz Shimano HG54, 10-speed Ráfky RD 3.1, 28h, 21mm IW Pláště Vittoria Zaffiro Pro Reflective, 700 x 30c Náboje (F) Formula CL-712, 12x100mm centerlock / (R) Formula RXC-400, 12x142mm centerlock Dráty Stainless Steel, 14g Brzdy Shimano Tiagra hydraulic disc, 160/160mm RT64 rotors Brzdové páky Shimano Tiagra hydraulic Řídítka Cannondale 3, 6061 Alloy, Compact Představec Cannondale 3, 6061 Alloy, 31.8, 7° Gripy Fabric Knurl Bar Tape Hlavové složení Synapse Sealed Bearing, integrated, 1-1/4"-1-1/8" Sedlo Fizik Aliante Delta, S-alloy rails Sedlovka Cannondale 3, 6061 Alloy, 27.2 x 350mm (48-56), 400mm (58-61) Extra Trainer-compatible Thru-Axle Platforma SYNAPSE G2 Konektivita Cannondale Wheel Sensor Hmotnost Hmotnosti kol se neudávají, protože neexistuje jednotný standard vážení. Vždy doporučujeme nechat si kolo zvážit v dané specifikaci na prodejně a porovnávat s reálnou hmotností kol jiných značek.

Produkt je výrobek značky Cannondale ,distribuovaný s EAN kódem 884603915073.

Procházet zboží z kategorie Sport Cannondale, Outdoorové aktivity Cannondale, Cyklistika Cannondale, Jízdní kola Cannondale.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Academy Grade 4 Modrá 20"

Velikost 20" / Blue / Aluminium / Academy
10 866,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cannondale a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cannondale najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Silniční kolo Cannondale Synapse Carbon 4 rose gold 56
Právě si prohlížíte...

73999,- Kč