Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L

Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L
Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L
Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L
Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L .

Detailní informace

Skvělý rám Lehký a živý, tuhý a hbitý. Rámy modelu Trail ukazují naše schopnosti ve zpracování hliníku nabyté v minulých desetiletích. Pro modelový rok 2020 se díky novému rámu dostávají výhody modelu Trail i do nižších cenových pater. Modely Trail 1 – 4 mají rám ze slitiny SmartForm C2 Alloy, tapered hlavovou trubkou, Boost QR zadní stavbou a úchytem brzdy flat mount. Modely Trail 5 – 8 jsou vybaveny novým rámem ze slitiny SmartForm C3 Alloy. Mají hlavovou trubku 1-1/8‘, standardní rozteč zadní stavby na rychloupínák a úchyt brzdy post mount.<...br />Jisté řízení Geometrie vyladěná do terénu spojuje hbitost i klid. Krátká zadní stavba nabídne rychlé řízení a trakci, položená hlavová trubka zase stabilitu. Navíc jsou kola vybavena krátkými představci a širokými řídítky pro naprostou kontrolu.
Skvělá nabídka Trail se může pochlubit skvělou cenovkou a díky širokému rozsahů převodů, výkonným kotoučovým brzdám a odolným plášťům je kolo připraveno na řádění v terénu. Pojmenování tohoto kola bylo dopředu jasné.

Produkt je výrobek značky Cannondale ,distribuovaný s EAN kódem 884603932100.

Procházet zboží z kategorie Sport Cannondale, Outdoorové aktivity Cannondale, Cyklistika Cannondale, Jízdní kola Cannondale.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cannondale a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cannondale najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Horské kolo Cannondale Trail SL 3 green L
Právě si prohlížíte...

32999,- Kč