Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Frog 40 Orange 14"

Velikost 14" / Orange / Aluminium / Frog
10 419,- Kč
9 296,- Kč
Detail

GT Stomper Ace Bílá 20" 2021

GT Stomper Ace Bílá 20

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GT Stomper Ace Bílá 20" 2021 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným GT Stomper Ace Bílá 20" 2021 .

Detailní informace

Malé kola neznamenají malou zábavu: toto je prémiový horské kolo GT do každého terénu. Lehký hliníkový rám a tuhá vidlice postavena v designu LegitFit a mnoho převodů MicroShift plus kotoučové brzdy znamenají, že s tímto kolem se jezdí super snadno a manipuluje se s ním jako ve snu.  
Vylepšená geometrie kola se systémem LegitFit, která zlepšuje ergonomii postav mladých... jezdců. Výsledek: zvýšená stabilita, pohodlí a jistota. Lehčí šlapání na kolech se systémem LegitFit. Poloha pedálů je mírně posunuta dopředu. Výsledek: usnadňuje šlapání. Má užší polohy kliky a pedálů, které odpovídají šířce boků dítěte. Výsledek: silnější a přirozenější zdvih pedálu.
  Od roku 1972 GT Bicycles s hrdostí vyvíjí kola pro každého jezdce. Jsou důvodem, pro který každý nasedne na svoje první kolo - zábava a jednoduchost. Jízdní kola GT zůstávají věrné dvěma kolům, na kterých byla značka založena, protože konec konců s "GT" vás čekají jen dobré časy!   Při koupi kola GT Online   Při zakoupení kola GT online vám kolo doručíme zabalený v originální krabici. Před odesláním projde každý kolo GT našim odborným servisem. Na kole vše potřebné zkontrolujeme a nastavíme. Náš pracovník vás bude kontaktovat a informovat o tom, co je třeba udělat k tomu, abyste mohli vaše nový kolo bezpečně používat.   Brzda: GT Brzda: Tektro 3 Finger Brzda: V-Brake Kazeta: Shimano TZ500 Kazeta: 14-28T Barva podle výrobce: Bílá Barva: Bílá Země původu: Taiwan Kliky: Prowheel Kliky: 130 mm Kliky: 30T Navrženo v: USA Vidlice: GT Hi-Ten, Threadless Rám: 20" GT LegitFit, Alloy, 1-1/8" HT Rukojeť: GT MTB Řídítka: GT Alloy Riser Řídítka: 580 mm Hlavové složení: Ahead Hlavové složení: 1-1/8" Řetěz: KMC Z7 Počet převodů: 1x7 Materiál: Hliník Pedály: GT BMX Flat Pedal Přehazovač: Shimano Tourney RD-TY500 Ráfky: All-Terra Ráfky: Alloy Double Wall Ráfky: 28H Sedlo: GT MTB Sedlovka: Alloy Micro Adjus Řazení: Shimano SL-RS36 RevoShift Představec: Slitina Představec: 30 mm Pláště: Kenda Small Block Eight Pláště: 2.1" Použití pro: MTB Použití pro: Příměstská Typ brzdy: Ráfková brzda Modelový rok: 2021 Typ jízdního kola: MTB Typ jízdního kola: Příměstská Velikost kola: 20" Průměr kol: 20"

Produkt je výrobek značky Gt ,distribuovaný s EAN kódem 0038675204737.

Procházet zboží z kategorie Sport Gt, Outdoorové aktivity Gt, Cyklistika Gt, Jízdní kola Gt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 20"
  • Barva: White
  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 252,- Kč
Detail
48 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GT Stomper Ace Bílá 20" 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GT Stomper Ace Bílá 20" 2021
Právě si prohlížíte...

11999,- Kč