Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Frog 44 Green 16"

Velikost 16" / Green / Aluminium / Frog
11 790,- Kč
10 730,- Kč
Detail

GT Performer 21 Conway Matte Military Green/Black/Chrome BMX / Dirtové kolo - 13% sleva

-13%
GT Performer 21 Conway Matte Military Green/Black/Chrome BMX / Dirtové kolo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


GT Performer 21 Conway Matte Military Green/Black/Chrome BMX / Dirtové kolo z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným GT Performer 21 Conway Matte Military Green/Black/Chrome BMX / Dirtové kolo .

Zlevněné zboží

Performer, jedno z nejikoničtějších jmen v BMX, je postaven s ohledem na prvního a bývalého jezdce, který se v mysli vrací k BMX. Rám je vyroben s moderními detaily, jako je středové MID složení a integrovaný headset. Každý model je vybaven utěsněným 3/8'' předním nábojem a otočným sedlem. Podpořit své oblíbené GT Pro je ještě jednodušší s přidáním modelů Performer ...pro profesionální jezdce. Od roku 1972 GT Bicycles s hrdostí vyvíjí kola pro každého jezdce. Jsou důvodem, pro který každý nasedne na svoje první kolo - zábava a jednoduchost. Jízdní kola GT zůstávají věrné dvěma kolům, na kterých byla značka založena, protože konec konců s "GT" vás čekají jen dobré časy! Při koupi kola GT Online Při zakoupení kola GT online vám kolo doručíme zabalený v originální krabici. Před odesláním projde každý kolo GT našim odborným servisem. Na kole vše potřebné zkontrolujeme a nastavíme. Náš pracovník vás bude kontaktovat a informovat o tom, co je třeba udělat k tomu, abyste mohli vaše nový kolo bezpečně používat. Barva : Zelená Navrženo v : USA Náboje : Alloy Semi-Sealed 14mm Typ brzdy : Ráfková brzda Představec : 50 mm Sedlovka : 25,4 mm Kliky : 25T Materiál : Ocel Náboje : Alloy Sealed 3/8” Axle Sedlovka : Alloy Pivotal Barva : Černá Hlavové složení : 41.8 x 45 Kliky : GT Power Series Cr-Mo Hmotnost : 12,3 kg Řídítka : 3° Řídítka : 11° Typ brzdy : Zadní Země původu : Taiwan Představec : 32 mm Kazeta : 9T Řídítka : 29" Řídítka : GT 2pc Freestyle Rukojeť : GT Super Soft Flangeless Průměr kol : 20'' (406 mm) Hlavové složení : Integrované Představec : Rise Sedlo : GT Pivotal Pedály : GT Logo PC Platform Barva podle výrobce : Matte Military Green/Black/Chrome Rám : 100% Hi-Ten Steel Tubes BB, Integrated 1-1/8"" HT Řetěz : KMC S1 Vidlice : 100% Hi-Ten Modelový rok : 2023 Kliky : 170 mm Vidlice : 31 mm offset Představec : GT Top Load Použití pro : BMX Výška ráfku : 36H Středové složení : 19 mm / 8T Výška ráfku : Alloy Single Wall Brzda : U-Brake Typ jízdního kola : BMX Počet převodů : 1x1 Hlavové složení : 1-1/8"

Produkt je výrobek značky Gt ,distribuovaný s EAN kódem 0038675250130.

Procházet zboží z kategorie Sport Gt, Outdoorové aktivity Gt, Cyklistika Gt, Jízdní kola Gt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Green
  • Materiál: Steel
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 252,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GT Performer 21 Conway Matte Military Green/Black/Chrome BMX / Dirtové kolo a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GT Performer 21 Conway Matte Military Green/Black/Chrome BMX / Dirtové kolo
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

8279,- Kč