Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dětské kolo Woom W2 purple 14

Dětské kolo Woom W2 purple 14
Dětské kolo Woom W2 purple 14
Dětské kolo Woom W2 purple 14
Dětské kolo Woom W2 purple 14

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dětské kolo Woom W2 purple 14 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Dětské kolo Woom W2 purple 14 .

Detailní informace

Když se konečně naučíte jezdit na kole, dětské oči se rozzáří radostí! Děti ve věku od tří let mohou na kole woom ORIGINAL 2 snadno přejít z balančního kola na kolo šlapací, aniž by musely používat neintuitivní stabilizační kolečka. Děti se během chvilky intuitivně naučí dovednostem, které potřebují k jízdě: tlačení pedálů, opírání nohou a udržování rovnováhy. S kolem woom se důležitý okamžik dětství stane nezapomenutelným!
Rám woom Superlehký hliníkový rám je srdcem kola a zajišťuje zábavnou a bezpečnou jízdu. Díky chytře navržené geometr...ii přizpůsobené věku je mottem tohoto kola: superlehký = superzábava!
Brzdy Děti okamžitě rozpoznají důležitou zadní brzdu díky poutavé zelené brzdové páčce. Tento systém barevného značení jim zabraňuje v záměně brzd a zvyšuje tak jejich bezpečnost. Speciálně navržená brzdová páka se snadno ovládá malými ručičkami a k bezpečnému zastavení kola není potřeba velká síla. V kombinaci s ergonomicky navrženými rukojeťmi se tak zastavování stává dětskou hrou.
Představec woom Náš představec představuje bezpečné a lehké spojení mezi řídítky a hlavovým složením. Elegantní zaoblený design, integrovaná objímka na řídítkách a zapuštěné šrouby objímky z něj dělají spolehlivého "zachránce kolen".
Woom omezovač řízení Omezovač řízení woom je námi vyvinutý důležitý bezpečnostní prvek. Zabraňuje přetáčení řídítek, pomáhá dětem jezdit rovně a snižuje tak riziko nehod.
Uzavřený kryt řetězu má nejen poutavý stylový design, ale může se pochlubit i kompaktní a robustní konstrukcí. Nabízí vynikající ochranu před zraněním a nečistotami. Sbohem olejové skvrny!
Sedlo Woom Sedlo je jedním z nejdůležitějších kontaktních bodů mezi dítětem a kolem. Výrazně ovlivňuje pocit při jízdě. Proto je naše sedlo navrženo tak, aby se přizpůsobilo pánvi dětí této věkové skupiny a poskytlo jim vzpřímenou polohu při jízdě. Ideální pro jedinečný zážitek z jízdy!
Upozorňujeme, že vzhledem k tomu, že spolupracujeme s různými dodavateli, může se skutečné sedlo na vašem kole woom mírně lišit od vyobrazených obrázků.
pláště woom s nízkým odporem
Pláště Woom Pláště mají zásadní vliv na to, jak kolo jezdí. Proto jsme pro naše kola vybrali pláště, které lze použít pro širokou škálu terénů. Ať už vaše dítě jezdí po asfaltu, štěrku nebo hlíně, naše lehké pláště zajistí maximální přilnavost za každého počasí a na každém povrchu, ať už vaše dítě jezdí rovně nebo zatáčí.
kola woom
Aby kolo jezdilo hladce a rychle, potřebuje dobrá kola. A přesně taková jsme našim kolům dali. Právě díky jejich jednotlivým komponentům jsou kola woom tak jedinečná: od hladce valivých nábojů až po vysoce kvalitní nerezové paprsky a naše exkluzivní ráfky SOOPA DOOPA HOOPS.
Rám: lehký, vysoce kvalitně zpracovaný AA-6061 hliník, bezešvé trubky Vidlice: lehká, hliníková s variabilním omezením otočení předního kola Hlavové složení: plně integrované, 1" se zapouzdřenými průmyslovými ložisky Představec: nový, hliníkový 40mm / +15 ° se zapuštěnými šrouby Řídítka: široká, ergonomická pro větší stabilitu ve stylu BMX, průměr 19 mm, šířka 500 mm Gripy: Woom Ergogrip - nejmenší svého druhu Pohon: lehké kované hliníkové kliky 80 mm, 25 x 15T s chranou řetězu Pedály: plastové Brzdy: mini V-brzdy s nastavitelnými pákami pro drobné ruce, měkké zadní a tvrdší přední brzdové botky pro účinné brždění, vysoce kvalitní bowdeny Jagwire pro snížení tření, barevné rozlišené páky brzd a brzdových botek pro snadné rozlišení přední a zadní brzdy. Ráfky: ultralight hliníkové Soopa-Doopa-Hoops, hliníkové náboje se zapozdřenými ložisky Pláště: Kenda 14 x 1,5 s nízkým valivým odporem a reflexním páskem Sedlo: ergonomický design specifický pro daný věk Sedlovka: hliníková s označením minimálního a maximálního zasunutí Váha: 5 kg Nosnost Woom 2: 60 kg

Produkt je výrobek značky Woom ,distribuovaný s EAN kódem 9120083725704.

Procházet zboží z kategorie Sport Woom, Outdoorové aktivity Woom, Cyklistika Woom, Jízdní kola Woom.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Academy Grade 3 Belt Purpurová 16"

Velikost 16" / Violet / Aluminium / Academy
10 866,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dětské kolo Woom W2 purple 14 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Woom a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Woom najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětské kolo Woom W2 purple 14
Právě si prohlížíte...

9990,- Kč