Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dětské kolo Woom 3 purple 16

Dětské kolo Woom 3 purple 16
Dětské kolo Woom 3 purple 16
Dětské kolo Woom 3 purple 16
Dětské kolo Woom 3 purple 16

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dětské kolo Woom 3 purple 16 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Dětské kolo Woom 3 purple 16 .

Detailní informace

Lehké kolo je určeno pro děti od 4 let s minimální výškou 105 cm. Délka vnitřní nohy by měla být aspoň 48 cm. Vyrábí se v pěti barvách. Fialová, zelená, žlutá, modrá a červená. Výrobce WOOM nabízí mnoho doplňků. Od helmy, rukavic, stojánku, blatníku, lahvičky na pití až po zvoneček a blikačku. Mezi hlavní přednosti patří ochranný kryt řetězu, důmyslná geometrie rámu pro vzpřímenou polohu jezdce, dětské brzdové páčky, pláště Kenda a praktický rychloupínák pod sedlovkou. ? Předpokládaná doba naskladnění se týká nyní nakupujících zákazníků. Vzhled...em ke komplikované situaci ve výrobě kol je možné, že se doba dodání objednávky může opozdit.
Rám: lehký, vysoce kvalitně zpracovaný AA-6061 hliník, bezešvé trubky Vidlice: lehká, hliníková s variabilním omezením otočení předního kola Hlavové složení: plně integrované, 1" se zapouzdřenými průmyslovými ložisky Představec: nový, hliníkový 40mm / +15 ° se zapuštěnými šrouby Řídítka: široká, ergonomická pro větší stabilitu ve stylu BMX, průměr 19 mm, šířka 500 mm Gripy: Woom Ergogrip - nejmenší svého druhu Pohon: lehké kované hliníkové kliky 80 mm, 25 x 15T s chranou řetězu Pedály: plastové Brzdy: mini V-brzdy s nastavitelnými pákami pro drobné ruce, měkké zadní a tvrdší přední brzdové botky pro účinné brždění, vysoce kvalitní bowdeny Jagwire pro snížení tření, barevné rozlišené páky brzd a brzdových botek pro snadné rozlišení přední a zadní brzdy Ráfky: ultralight hliníkové Soopa-Doopa-Hoops, hliníkové náboje se zapozdřenými ložisky Pláště: Kenda 16 x 1,5 s nízkým valivým odporem a reflexním páskem Sedlo: ergonomický design specifický pro daný věk Sedlovka: hliníková s označením minimálního a maximálního zasunutí Váha: 5,4 kg Nosnost: 60 kg

Produkt je výrobek značky Woom ,distribuovaný s EAN kódem 9120083725759.

Procházet zboží z kategorie Sport Woom, Outdoorové aktivity Woom, Cyklistika Woom, Jízdní kola Woom.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dětské kolo Woom 3 purple 16 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Woom a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Woom najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětské kolo Woom 3 purple 16
Právě si prohlížíte...

11500,- Kč