Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Basso Volta Urban Silver M Trekingové / Městské elektrokolo - 12% sleva

-12%
Basso Volta Urban Silver M Trekingové / Městské elektrokolo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Basso Volta Urban Silver M Trekingové / Městské elektrokolo z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Basso Volta Urban Silver M Trekingové / Městské elektrokolo .

Zlevněné zboží

Volta přináší schopnost vychutnat si dokonalou jízdu nejen kdekoliv, ale pro kohokoliv. Přidáním wattů a voltů dělá každou jízdu stejně zábavní, jako byla ta první.   Jsou stovky značek a tisíce modelů kol, ne všechny jsou však vytvořeny stejně. Ve společnosti Basso se věří, že kolo je rozšířením cyklistu, a proto musí být vyroben dodržením nejpřísnějších standardů.   M...imořádný cit pro detail a holistický přístup jsou samozřejmostí na to, aby cyklista jezdil na kole, který není pouze na okrasu, ale také zlepšuje jeho schopnosti a výkon. Stejně jako nástroj odborného řemeslníka, i precizně vyrobený kolo Basso má nejlepší vlastnosti, vzbuzuje důvěru a jezdec se na něj může vždy spolehnout. Kilometr za kilometrem je kolo Basso volbou pro ty, kteří očekávají od každé jízdy více. Existuje mnoho možností, ale pro náročného cyklistu mají jediný odkaz: JEZDI LÉPE, JEZDI BASSO...   Velikost jízdního kola : M Kazeta : Shimano Deore CS-M5100 Brzda : Shimano Deore BR-M6100 Pláště : 45 mm Řazení : Shimano Deore SL-M5100 Představec : Basso Alloy Specific Sedlovka : Basso Carbon Vidlice : Basso Disc Fullcarbon Rám : Basso Volta Disc Fullcarbon, 3K Torayca High Modulus Carbon T700-MR60 Adaptér součástí : Ano Modelový rok : 2021 Výkon (Watt) : 500.0 Sedlo : Selle San Marco Mantra Carbon Kazeta : 11-42T Typ brzdy : Kotoučová hydraulická Typ motoru : Polini E-P3 Kliky : FSA Náboje : Microtech Použití pro : Příměstská Hlavové složení : Microtech Řídítka : Microtech Alloy Přehazovač : Shimano Deore Výška ráfku : Microtech MX25 Disc Alloy Kliky : 44T Výška ráfku : 25 mm Pláště : Maxxis Rambler Země původu : Itálie Řetěz : Shimano CN-HG601 Maximální rychlost : 25 km/h Navrženo v : Itálie Materiál : Uhlíkové vlákno Barva : Stříbrná Barva podle výrobce : Silver Typ jízdního kola : Příměstská Pláště : TLR Hmotnost : 15,6 kg Počet převodů : 1x11 Pedály : Ne Napájení : 230V Průměr kol : 29/28" (622 mm)

Produkt je výrobek značky Basso ,distribuovaný s EAN kódem 8592772104724.

Procházet zboží z kategorie Sport Basso, Outdoorové aktivity Basso, Cyklistika Basso, Jízdní kola Basso.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Silver
  • Materiál: Carbon fibers
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Basso Volta Urban Silver M Trekingové / Městské elektrokolo a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Basso a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Basso najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Basso Volta Urban Silver M Trekingové / Městské elektrokolo
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

104709,- Kč