Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Basso Diamante Disc Electric Blue 53 cm 2021

Basso Diamante Disc Electric Blue 53 cm 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Basso Diamante Disc Electric Blue 53 cm 2021 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Basso Diamante Disc Electric Blue 53 cm 2021 .

Detailní informace

V přírodě diamant vzniká lety a lety tlaku, jehož výsledkem je drahocenný klenot, jehož krása a nadčasovost nezná soupeře. I Basso Diamante je výsledkem let tvrdé práce, výzkumu a tlaku na vývoj nejlepšího závodního kola, který je nadčasový nejen z hlediska výkonu a spolehlivosti, ale také z hlediska formy a krásy.   Diamante, vyrobený ručně v Itálii, společností Basso, představuje... skutečné vyjádření toho, co by mělo mít pravý a autentický italský závodní kolo. Použitím pouze nejkvalitnějších karbonových vláken s vysokým modulem od společnosti Toray vyrobili techničtí pracovníci společnosti Basso rám schopný efektivního výkonu, který vydrží a vyniká v každém terénu. Tvary trubek a karbonové rozložení vytvářejí reaktivní rám s ohybem spodní konzoly pouze 0,4mm a torzi hlavové části neuvěřitelně nízkou 0,2mm... což je o 50% zlepšení ve srovnání s předchozími modely. K dispozici ve verzi s diskem i s ráfkem, aby umožňoval použití až 28mm kol, čímž se ještě více zvýšila všestrannost modelu Diamante.   Přidejte k osvědčené geometrii Basso elegantní přední část, která umožňuje flexibilnímu jezdci dosáhnout mimořádně agresivní pozici. Pokud je dobrý vzhled polovina úspěchu, pak Diamante zvítězí, protože každé jeho vlákno je určeno k rychlejšímu a efektivnějšímu pohybu. Přesto je jeho forma příkladem nepopiratelného italského designu a třídy.   Jsou stovky značek a tisíce modelů kol, ne všechny jsou však vytvořeny stejně. Ve společnosti Basso se věří, že kolo je rozšířením cyklistu, a proto musí být vyroben dodržením nejpřísnějších standardů.   Mimořádný cit pro detail a holistický přístup jsou samozřejmostí na to, aby cyklista jezdil na kole, který není pouze na okrasu, ale také zlepšuje jeho schopnosti a výkon.   Velikost kola: 53 cm Středové složení: Shimano Pressfit 86.5 x 41 mm Brzda: Shimano Ultegra BR-R8070 Typ brzdy: Kotoučová hydraulická Kazeta: Shimano Ultegra CS-R8000 Kazeta: 11-32T Barva podle výrobce: Electric Blue Barva: Modrá Země původu: Itálie Kliky: Shimano Ultegra FC-R8000 Kliky: 52T Kliky: 36T Navrženo v: Itálie Vidlice: Basso Diamante Disc Fullcarbon Rám: Basso Diamante Disc Fullcarbon, 1K Torayca High Modulus Carbon T1000/T800 Přesmykač: Shimano Ultegra FD-R8000 Řídítka: Microtech Quantum Carbon Hlavové složení: Microtech Náboje: Microtech Řetěz: Shimano CN-HG701 Počet převodů: 2x11 Materiál: Uhlíkové vlákno Pedály: Ne Přehazovač: Shimano Ultegra RD-R8000 Ráfky: Microtech MR38 Disc Carbon Ráfky: 38 mm Ráfky: TLR Sedlo: Selle San Marco Mantra Carbon Sedlovka: Basso Carbon Řazení: Shimano Ultegra ST-R8020 Představec: Basso Alloy Specific Pláště: Continental GP5000 Pláště: 28 mm Použití pro: Silniční : 20210415.0 Modelový rok: 2021 Typ jízdního kola: Silniční Hmotnost: 7,2 kg (Velikost 53) Sada komponentů: Shimano Ultegra Značka sady komponentů: Shimano Průměr kol: 29/28" (622 mm)

Produkt je výrobek značky Basso ,distribuovaný s EAN kódem 8592772107336.

Procházet zboží z kategorie Sport Basso, Outdoorové aktivity Basso, Cyklistika Basso, Jízdní kola Basso.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 53 cm
  • Barva: Blue
  • Materiál: Carbon fibers
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Basso Diamante Disc Electric Blue 53 cm 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Basso a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Basso najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Basso Diamante Disc Electric Blue 53 cm 2021
Právě si prohlížíte...

144990,- Kč