SUNAR Nápoj rozpustný malinový 200 g

SUNAR Nápoj rozpustný malinový 200 g
99 99 2291
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


SUNAR Nápoj rozpustný malinový 200 g z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, instantní nápoje, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným SUNAR Nápoj rozpustný malinový 200 g .

Detailní informace

Sunar rozpustný nápoj s příchutí maliny je obohacený o vitamin C a neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva. Osvěžující instantní nápoj vhodný pro děti od ukončeného 6. měsíce. Sunar instantní nápoj přispívá k dodržování pitného režimu dětí. Je obohacen o vitamin C a neobsahuje konzervační látky a barviva. Skvělá osvěžující chuť Vhodné k doplnění pitného režimu dětí Neobsahuje konzervační látky ani barviva Lze podávat teplé i studené. Složení: Glukóza, Maltodextrin, Extrakt z ibišku, Extrakt z šípků, Sušené maliny v prášku 0,56 % (odpovíd...á 4,2 % čerstvých malin, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citronová), Vitamin C, Sušená jablka v prášku (maltodextrin, sušená jablečná šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), Přírodní jablkové aroma, Přírodní malinové aroma Návod na přípravu Převařte pitnou vodu. Doporučujeme používat vodu vhodnou pro kojence. Převařenou vodu ochlaďte (na 40 °C) a ve 100 ml rozpusťte 2 zarovnané lžičky (5 g) granulátu. Zamíchejte Nepřislazujte. Lze podávat za tepla i za studena. Dodržujte návod na přípravu. Připravený nápoj spotřebujte do 12 hodin. Doporučená denní dávka je 100 ml nápoje připraveného podle návodu na přípravu. Případný sediment není na závadu. Minimální trvanlivost do: viz dno obalu. Uchovejte v suchu při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %. Baleni vždy dobře uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Nutriční údaje: na 100 g: Energie: 1560 kJ / 380 kcal, Tuky: 0 g, – z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 90 g, – z toho cukry: 88 g, Vláknina: 3 g, Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0 g, Vitaminy: na 100 g, Vitamin C: 176 mg, ** referenční hodnota příjmu na 100 ml: Energie: 78 kJ / 19 kcal, Tuky: 0 g, – z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 4,5 g, – z toho cukry: 4,4 g, Vláknina: 0,15 g, Bílkoviny: 0 g, Sůl: 0 g, Vitaminy: na 100 ml, Vitamin C: 8,8 mg (35 %**), ** referenční hodnota příjmu Země původu: Česká republika Adresa dodavatele: HERO CZECH s.r.o., Radlická 751/113e, 158 00 Praha 5, Česká republika

Produkt je výrobek značky Sunar ,distribuovaný s EAN kódem 8592084419035.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Sunar, Nápoje Sunar, Instantní nápoje Sunar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SUNAR Nápoj rozpustný malinový 200 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, instantní nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sunar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sunar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SUNAR Nápoj rozpustný malinový 200 g
Právě si prohlížíte...

99,- Kč