Gangnam Hrnek Premium

Gangnam Hrnek Premium
245 99 1127
245,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Gangnam Hrnek Premium z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, stolní nádobí, nádoby na nápoje, hrníčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Belabel a budete spokojení s dodaným Gangnam Hrnek Premium .

Detailní informace

O světoznámém hitu Oppan Gangnam Style od jihokorejského zpěváka Psy, jehož videoklip je nejsledovanějším videem na Youtube všech dob, musel slyšet již každý. Svou slávu si vydobyl především nevšedními tanečními kreacemi ve videoklipu. Jeden z tanečních pohybů je vyobrazen na tomto obrázku. Vlož si jej na tričko a ukaž, že máš správný styl - Gangnam Style. Máte rádi čaj a kávu? Ať už svůj oblíbený nápoj pijete ráno či přes den, chvilku oddechu si u něj si můžete ještě vylepšit! Vytvořte si hrnek na míru s vlastní fotkou. Hrnek s potiskem můžete... při navrhování upravovat dle svých představ. Můžete vložit fotografii vašich nejbližších, nějaký vtípek či logo oblíbeného seriálu a udělat si tak hrneček přesně podle sebe. Navíc se nemusíte omezovat pouze na bílou barvu, můžete si zvolit různé barevné varianty ouška a vnitřku hrnku. Hrnek s fotkou je jednoduchý a rychlý dárek pro nejbližší, který zaručeně potěší. Máte firmu? Tento hrnek je ideální pro reklamní účely či pro vytváření firemní identity! Stačí vložit logo společnosti, foto či zajímavý slogan a podívat se, jaké množstevní slevy nabízíme. Hrnek s vlastním potiskem je skvělý jak pro domácí tak i reklamní účely.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: univerzal
  • Barva: Bílá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

325,- Kč
Detail
345,- Kč
Detail
345,- Kč
Detail
390,- Kč
Detail

Drak Hrnek Love

Velikost univerzal / Bílá
137,- Kč
Detail
295,- Kč
Detail

Žralok Plechový hrnek

Velikost univerzal / Stříbrná lesklá
325,- Kč
Detail
295,- Kč
Detail
295,- Kč
Detail
345,- Kč
Detail

Rty Hrnek Latte 325ml

Velikost univerzal / Bílá
295,- Kč
Detail
345,- Kč
Detail

No prob llama Hrnek Love

Velikost univerzal / Bílá
137,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gangnam Hrnek Premium a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, stolní nádobí sleva, nádoby na nápoje sleva, hrníčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Gangnam Hrnek Premium
Právě si prohlížíte...

245,- Kč