Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

WICKEDBONE interaktivní kost pro psy

WICKEDBONE interaktivní kost pro psy
WICKEDBONE interaktivní kost pro psy
WICKEDBONE interaktivní kost pro psy
WICKEDBONE interaktivní kost pro psy

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


WICKEDBONE interaktivní kost pro psy z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, hračky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Blueroad a budete spokojení s dodaným WICKEDBONE interaktivní kost pro psy .

Detailní informace

WICKEDBONE interaktivní kost pro psy Psi milují kosti, nicméně běžné kosti se rychle odpařují v ústech psa a často způsobují žaludeční potíže a jeden velký nepořádek, aniž by nabídly jakoukoli interakci nebo hraní. Wickedbone je interaktivním herním zařízením ve tvaru kosti, které funguje jako skutečně chytrý, zábavný a vzrušující společník vašeho psa. Hračka se nabíjí cca 1 hodinu a vydrží v Drive režimu 40 minut, v interaktivní režimu až 4 hodiny. Klíčové vlastnosti:
Ovládání pomocí aplikace Wickedbone, která se spáruje se zařízením přes... bluetooth Podpora Android a iOS
9 pohybů kosti 3 režimy: drive, interactive, sleep Interaktivní mód pro samostatné zabavení psa Nastavení prostředí hry  Vyměnitelná a omyvatelná kolečka různých barev Dokonale odolné proti silným nárazům, chrání hračku i chrup zvířete
Technické parametry:
Bluetooth propojení s telefonem Rozměry: 15,1 × 6,4 x 6,4 cm Váha: 650 g Materiál: PC, Polycarbonate Kapacita baterie: 500mAh Nabíjení přes USB kabel
  Produkt je určen na hraní a byť je velmi odolný, tak není určen přímo na kousání (není náhradou kousátka). Vždy je na majiteli mazlíčka, aby vybral vhodnou hračku podle povahy mazlíčka. Samozřejmě s výběrem rádi pomůžeme:).  

Produkt je výrobek značky Wickedbone ,distribuovaný s EAN kódem 6971883200006.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Wickedbone, Potřeby pro domácí zvířata Wickedbone, Potřeby pro psy Wickedbone, Hračky pro psy Wickedbone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

WICKEDBONE interaktivní kost pro psy a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, hračky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wickedbone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wickedbone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

WICKEDBONE interaktivní kost pro psy
Právě si prohlížíte...

2099,- Kč