Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cheerble Wicked Ball zelená

Cheerble Wicked Ball zelená
Cheerble Wicked Ball zelená
Cheerble Wicked Ball zelená
Cheerble Wicked Ball zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cheerble Wicked Ball zelená z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, hračky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Blueroad a budete spokojení s dodaným Cheerble Wicked Ball zelená .

Detailní informace

Cheerble Wicked Ball Interaktivní míč pro psy Tento interaktivní míček eliminuje pocit osamělosti a nudy vašeho mazlíčka, když jste pryč. Poskytuje mu zábavu, interakci a cvičení, po kterých touží, když nejste poblíž. U míčku lze nastavit 3 reakční režimy, jemný, normální a aktivní.  Klíčové vlastnosti:
Omyvatelný Měkký materiál Odolný vůči poškrábání a skusu Vyměnitelná skořepina Ochranný mechanismus: po otevření obalu se okamžitě zastaví Není potřeba spojovat s mobilní aplikací Nabíjení pomocí USB kabelu, doba nabíjení: 1 hodina Vyd...rží pracovat až 8 hodin na jedno nabití
Technické parametry:
Průměr: 77 mm LED diody Barva zelená
  Produkt je určen na hraní a byť je velmi odolný, tak není určen přímo na kousání (není náhradou kousátka). Vždy je na majiteli mazlíčka, aby vybral vhodnou hračku podle povahy mazlíčka. Samozřejmě s výběrem rádi pomůžeme:).

Produkt je výrobek značky Cheerble ,distribuovaný s EAN kódem 6971883201249.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Cheerble, Potřeby pro domácí zvířata Cheerble, Potřeby pro psy Cheerble, Hračky pro psy Cheerble.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cheerble Wicked Ball zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, hračky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cheerble a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cheerble najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cheerble Wicked Ball zelená
Právě si prohlížíte...

1449,- Kč