Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PetSafe Hracka FroliCat CHEESE Automaticke mysi v syru

PetSafe Hracka FroliCat CHEESE Automaticke mysi v syru

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PetSafe Hracka FroliCat CHEESE Automaticke mysi v syru z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, hračky pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PetSafe Hracka FroliCat CHEESE Automaticke mysi v syru .

Detailní informace

Hračka pro kočky FroliCat CHEESE Automatic Cat Teaser Hračka pro kočky FroliCat CHEESE je vzrušující hra na schovávačku se 2 myškami, které vystupují z každé strany bloku sýra. Vaše kočka bude milovat tuto hru na lov! Pro chvíle plné zábavy, použijte funkci „Play While You Are Away“, aby měl Váš miláček o zábavu postaráno i v době Vaší nepřítomnosti. Hlavní vlastnosti: » 2 myšky hrají schovávačku a vyskakují z obou stran bloku sýra » Režim „Play While You Are Away“ umožňuje náhodné spuštění hračky během dne » V době režimu „One-Time-Play Mode“ ...se hračka automaticky vypne po 10-15 minutách Další vlastnosti: » Pro kočky všech velikostí » Dva režimy pro spuštění hračky » Používá se 3x AAA baterie (nejsou součástí balení)

Produkt je výrobek značky Petsafe ,distribuovaný s EAN kódem 729849152410.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Petsafe, Potřeby pro domácí zvířata Petsafe, Potřeby pro kočky Petsafe, Hračky pro kočky Petsafe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.181 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PetSafe Hracka FroliCat CHEESE Automaticke mysi v syru a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, hračky pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petsafe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petsafe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PetSafe Hracka FroliCat CHEESE Automaticke mysi v syru
Právě si prohlížíte...

813,- Kč