Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wowitec Vesmírný dobyvatel

Wowitec Vesmírný dobyvatel

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wowitec Vesmírný dobyvatel z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Wowitec Vesmírný dobyvatel .

Detailní informace

Dron Wowitec Vesmírný dobyvatel:
Kvadrokoptéras širokoúhlou kamerouDron Wowitoys SKY CONQUEROR je vybaven GPS, HD kamerou, funkcí automatického návratu, funkcí Follow me a dalšími. Jeho integrovaná Li-ion baterie 7,6 V o kapacitě 750 mAh jej udrží ve vzduchu po dobu 18 minut. Poté se dokáže sám automaticky vrátit domů a bezpečně přistát. Baterii nabijete pomocí dodávaného kabelu USB za přibližně dvě hodiny. Dron Wowitoys SKY CONQUEROR je silně odolný vůči větru. 
BATERIE750 mAh
DOSAH OVLADAČE150–250 m
DOBA LETU18 m...inut
Zaostřete s HD Wi-Fi kamerouPřední HD Wi-Fi kamera zabírá úhel 120°. Lze ji také natáčet ručně v rozmezí 90° ve vertikálním směru. Samozřejmostí je dynamická stabilita. Dron budete ovládat pomocí dálkového ovládání, které funguje na čtyři AAA baterie (nejsou součástí balení).
Zajímavé funkce díky GPSPomocí mobilní aplikace snadno nastavíte souřadnice GPS nebo se zaměříte na danou osobu a spustíte mód Follow me. Při zadání středového bodu bude dron Wowitoys SKY CONQUEROR kroužit kolem něj a natáčet daný objekt ze všech stran. Při zadání několika souřadnic je bude dron postupně následovat.
Dron Wowitoys SKY CONQUEROR má bohatou výbavuV balení kromě samotného drona Wowitoys SKY CONQUEROR najdete také dálkové ovládání s držákem pro mobilní telefon, náhradní vrtule, baterii, napájecí kabel a šroubovák.
Noční lety s dronem Wowitoys SKY CONQUERORU dronu využijete standardní funkce jako jsou let vpřed, vzad, nahoru, dolů, otáčení vpravo nebo vlevo. Dron Wowitoys SKY CONQUEROR zvládne také super akrobatickou 360° otočku. Pro nočních lety je připraveno spodní osvětlení dronu pomocí červeného a zeleného světla.
Detailní specifikacedronu Wowitoys SKY CONQUERORDron Wowitoys SKY CONQUEROR se pyšní vysokou odolností vůči větruLi-ion baterie 7,6 V o kapacitě 750 mAh jej udrží ve vzduchu18 minutJeho letová vzdálenost dosahuje 150–250 metrůKvalitní HD Wi-Fi kamera zabírá úhel 120°Kameru lze ručně naklápět v rozmezí 90°Za nočních letů stačí zapnout spodní osvětleníDynamický stabilizátor pomůže pořídit ostré fotky

Produkt je výrobek značky Wowitec.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Wowitec, Hračky Wowitec, Hračky na dálkové ovládání Wowitec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wowitec Vesmírný dobyvatel a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wowitec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wowitec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wowitec Vesmírný dobyvatel
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč