Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wowitec Lark Pro

Wowitec Lark Pro

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wowitec Lark Pro z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Wowitec Lark Pro .

Detailní informace

Dron Wowitec Lark Pro:
Kvadrokoptéras bojovým módemDron Wowitoys Lark Pro vám umožní pohled na svět z ptačí perspektivy s kvalitou obrazu v HD a třemi vyměnitelnými moduly pro základní, bojový nebo kamerový let. Dron zvládá udržovat stejnou nadmořskou výšku, vytvářet selfie obrázky nebo bojovat s ostatními drony. 
ROZLIŠENÍ KAMERYHD
DOSAH OVLADAČE30–50 m
DOBA LETU8 minut
Zažijte bitvu dronů s Wowitoys Lark ProDron Wowitoys Lark Pro disponuje třemi výměnnými moduly. Základní modul je určen pro létání, bojový pr...o bitevní hry a modul s kamerou může natáčet a pořizovat fotografie. Výměna modulů je velmi snadná a rychlá. V bojovém módu spolu soutěží drony proti sobě. Jejich cílem je zasáhnout dron soupeře. Po prvním zásahu se dron začne houpat, při druhém se začne otáčet kolem své osy, při třetím zásahu se otočí o 360° a po čtvrtém zásahu přistane na zemi a je konec hry. Drony umožňují výměnu horních krytů za jinou barvu, aby byly při bitvách dobře rozlišitelné. 
Praktické funkce dronu Wowitoys Lark ProDron Wowitoys Lark Pro je vybaven funkcemi, jako je automatický vzlet i přistání, režim selfie, optické polohování nebo bojový mód. Můžete si nastavit nadmořskou výšku, kterou bude dron udržovat. Dron je vybaven Li-ion baterií 3,7 V s kapacitou 1 000 mAh. Udrží se tak ve vzduchu po dobu 8 minut. Drona nabijete během cca dvou hodin pomocí USB nabíjecího kabelu. Jeho letová vzdálenost a dosah Wi-Fi dosahuje 30–50 metrů. Ovladač je napájen čtyřmi AAA bateriemi, které nejsou součástí dodávky. Mezi základní funkce drona Wowitoys Lark Pro patří pohyb vpřed, vzad, let nahoru i dolů, otočení doprava i doleva.
Dron Lark Pro má bohaté příslušenstvíV balení kromě samotného drona Wowitoys Lark Pro najdete také nabíjecí kabel, dálkový ovladač, baterii, sadu náhradních vrtulí a tři různé moduly.
S dronem Wowitoys Lark Pro pořídíte skvělé obrázky i videaDron Wowitoys Lark Pro se pyšní HD Wi-Fi kamerou a dynamickou stabilitou. Nastavit si můžete také sportovní režim, pro rychlejší let. Dron dosahuje rychlosti 10 m/s. Dokáže rozpoznat tváře, je vybaven novým dálkovým ovládáním. 
Detailní specifikacedronu Wowitoys Lark ProDron Wowitoys Lark Pro natáčí video v rozlišení HDSoučástí jsou tři vyměnitelné moduly pro základní, bojový nebo kamerový letBaterie s kapacitou 1 000 mAh jej udrží ve vzduchu po dobu 8 minutDálkové ovládání má dosah 30–50 mDron umožňuje vyměnit horní kryty za jinou barvuOceníte funkce jako je selfie nebo Optical flowDron Wowitoys Lark Pro dosahuje rychlosti 10 m/s

Produkt je výrobek značky Wowitec.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Wowitec, Hračky Wowitec, Hračky na dálkové ovládání Wowitec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wowitec Lark Pro a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wowitec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wowitec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wowitec Lark Pro
Právě si prohlížíte...

2699,- Kč