Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wowitoys Lark 2

Wowitoys Lark 2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wowitoys Lark 2 z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Wowitoys Lark 2 .

Detailní informace

Dron Wowitoys Lark 2:
Kvadrokoptéras 4K Ultra HD Wi-Fi kamerouDron Wowitoys Lark 2 vám umožní pohled na svět z ptačí perspektivy s mimořádnou kvalitou obrazu ve 4K Ultra HD 3264 × 2448. Video nahrává ve Full HD kvalitě s rozlišením 1920 × 1080P @ 30 FPS. Dron WoWitoys je skladný a snadno přenositelný. Jeho hmotnost je 450 g. V rozloženém stavu má rozměry 250 × 186 × 62 mm. Překvapí vás užitečnými funkcemi, jako je GPS, mód Follow me nebo Optical flow. 
ROZLIŠENÍ KAMERY4K Ultra HD
DOSAH OVLADAČE300 m
DOBA LETU35 minut... />Víc než půl hodina ve vzduchu s dronem Wowitoys Lark 2Dron Wowitoys Lark 2 je vybaven Li-ion baterií 11,4 V s kapacitou 3 000 mAh. Udrží se tak ve vzduchu dlouhých 35 minut. Drona nabijete během cca tří hodin. Jeho letová vzdálenost a dosah Wi-Fi dosahuje až 300 metrů. Ovladač je napájen čtyřmi AAA bateriemi, které nejsou součástí dodávky. Mezi základní funkce drona Wowitoys Lark 2 patří pohyb vpřed, vzad, let nahoru i dolů, otočení doprava i doleva.
Praktické funkce dronu Wowitoys Lark 2Dron Wowitoys Lark 2 ovládá funkce, jako je automatický vzlet i přistání, režim selfie, nastavení bodů na trase nebo nadmořské výšky. Uspějete s ním na závodech s jiným drony, jeho rychlost dosahuje až 20 m/s. Své fotografie a videa uložíte na SD kartu do velikosti 64 GB (není součástí balení).
Dron Lark 2 má bohaté příslušenstvíV balení kromě samotného drona Wowitoys Lark 2 najdete také nabíjecí adaptér, dálkový ovladač, baterii, sadu náhradních vrtulí a šroubovák.
S dronem Wowitoys Lark 2 pořídíte skvělé obrázky i videaDron Wowitoys Lark 2 má vepředu umístěnou kameru, která se může otáčet podle pohybu objektu směrem nahoru a dolů v rozmezí 90°. Pokud mu zadáte bod, dron bude kolem něj kroužit a pořídí snímky či videa ze všech stran. Je kompatibilní s aplikacemi pro mobilní telefony s operačními systémy iOS i Android. 
Detailní specifikacedronu Wowitoys Lark 2Dron Wowitoys Lark 2 natáčí video v rozlišení 4K Ultra HDJe kompatibilní s mobilními aplikacemi pro Android i iOSBaterie s kapacitou 3 000 mAh zajišťuje až 35 minut ve vzduchuDálkové ovládání má dosah 300 mMezi jeho základní funkce patří GPS, mód Follow me nebo Optical flowPo letu se sám vrátí a automaticky přistaneDron Wowitoys Lark 2 dosahuje maximální rychlosti 20 m/sPodporuje SD karty do velikosti 64 GB

Produkt je výrobek značky Wowitec.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Wowitec, Hračky Wowitec, Hračky na dálkové ovládání Wowitec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wowitoys Lark 2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wowitec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wowitec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wowitoys Lark 2
Právě si prohlížíte...

6587,- Kč