Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Syma X5SW RC dron FPV Wi-Fi kamera

Syma X5SW RC dron FPV Wi-Fi kamera

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Syma X5SW RC dron FPV Wi-Fi kamera z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Syma X5SW RC dron FPV Wi-Fi kamera .

Detailní informace

Dron Syma X5SW RC dron FPV Wi-Fi kamera:Dron s kamerou IKONKA vyniká nejen vychytaným designem, ale i letovými vlastnostmi. Do detailu promyšlené ovládání s pomocí přidaného ovladače ručí za nejspolehlivější řízení dronu během letu. Díky snadnému ovládání se hodí pro děti. Dosah ovládání je v rozmezí do 50 m, což by vám mělo s rezervou stačit pro všední vzlety. Dron je schopen natáčet videa s rozlišením HD (1280 × 720). Po nabití vydrží tento konkrétní model létat celkem 6 min. Přístroj se plně nabije zhruba za 130 min. Zásadní přednosti dronu ...Syma X5SW RC dron FPV Wi-Fi kamera Dron IKONKA nabídne kromě atraktivního designu také vynikající letové vlastnosti Doba provozu na jedno nabití činí 6 min K úplnému nabití budete potřebovat 130 min Komunikujte s vaším zařízením do vzdálenosti 50 m Maximální výška při vzlétnutí je až 80 m Dron s kamerou IKONKA zvládne rozlišení až HD (1280 × 720) Ovladač pracuje na 4 AA baterie Pro správný chod modelu je zapotřebí jedna Li-Pol baterie Kapacita baterie je 500 mAh Baterie do samotného modelu nechybí v balení Pravidla pro létání s dronem IKONKA Při létání s dronem je nutné dodržovat určité podmínky a pravidla. Dron IKONKA patří do kategorie A1. V takovéto situaci musí být pilot seznámen s uživatelskou příručkou a absolvovat on-line zkoušku. Špičkové parametry pro dokonalý zážitek Dron IKONKA disponuje parametry, které jsou navrženy pro optimální podmínky v průběhu letu. Vzlétne až do výšky 80 m. Obsah balení: dálkový ovladač a baterie pro dron Rozměry v rozloženém stavu: 10,5 × 31,5 × 31,5 cm (vך×d)

Produkt je výrobek značky Ikonka ,distribuovaný s EAN kódem 5901779367347.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Ikonka, Hračky Ikonka, Hračky na dálkové ovládání Ikonka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Syma X5SW RC dron FPV Wi-Fi kamera a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ikonka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ikonka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Syma X5SW RC dron FPV Wi-Fi kamera
Právě si prohlížíte...

1727,- Kč