Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Syma X23W 4CH FPV Wi-Fi dron

Syma X23W 4CH FPV Wi-Fi dron

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Syma X23W 4CH FPV Wi-Fi dron z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Syma X23W 4CH FPV Wi-Fi dron .

Detailní informace

Dron Syma X23W 4CH FPV Wi-Fi dron:Dron s kamerou IKONKA vyniká nejen vychytaným designem, ale i letovými vlastnostmi. Do detailu promyšlené ovládání prostřednictvím přibalené kompatibilní vysílačky ručí za nejkomfortnější pilotovaní letounu. Maximální dosah dronu od místa vzletu je 20 m, což by vám mělo s rezervou stačit při klasickém létání. Dron umí natáčet videa s rozlišením 640 × 480. Od nabití dokážete s tímto modelem létat celkem 8 min. Přístroj se plně nabije zhruba za 120 min. Zásadní vlastnosti dronu Syma X23W 4CH FPV Wi-Fi dron Doba p...rovozu činí 8 min Abyste přístroj dostatečně nabili, potřebujete celkem 120 min K ovladači potřebujete 4 baterie typu AA Komunikujte s vaším zařízením do vzdálenosti 20 m Dron s kamerou IKONKA disponuje rozlišením až 640 × 480 V modelu se nachází baterie typu Li-Pol Dron IKONKA vás překvapí moderními funkcemi Dron s kamerou IKONKA disponuje zajímavými funkcemi i výbavou. FPV, z anglického first person view, znamená schopnost vidět věci z jiné vizuální perspektivy, než je skutečné umístění pozorovaného předmětu. Zásluhou online přenosu dochází k přesunu aktuálního obrazu z kamery dronu zpátky k uživateli, kde se následně promítne například na zařízení mobilního telefonu či tabletu. S Headless módem můžete dron ovládat nezávisle na jeho aktuální orientaci ve vzduchu. Pravidla pro létání s dronem IKONKA Při létání s dronem je nezbytné dodržovat určité předpisy a podmínky. Dron IKONKA se řadí do kategorie A1. V takovéto situaci musí být pilot seznámen s uživatelskou příručkou a absolvovat on-line zkoušku. Obsah balení: dálkový ovladač, dron, baterie pro dron a náhradní díly

Produkt je výrobek značky Ikonka ,distribuovaný s EAN kódem 5903039710542.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Ikonka, Hračky Ikonka, Hračky na dálkové ovládání Ikonka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Syma X23W 4CH FPV Wi-Fi dron a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ikonka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ikonka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Syma X23W 4CH FPV Wi-Fi dron
Právě si prohlížíte...

1582,- Kč