Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Syma X15W RC dron FPV Wi-Fi kamera

Syma X15W RC dron FPV Wi-Fi kamera

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Syma X15W RC dron FPV Wi-Fi kamera z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Syma X15W RC dron FPV Wi-Fi kamera .

Detailní informace

Dron Syma X15W RC dron FPV Wi-Fi kamera:Dron s kamerou IKONKA je skvělá vychytávka pro každého technického nadšence. Naprosto intuitivní ovládání prostřednictvím ovladače slibuje ničím nerušený zážitek z ovládání dronu. Maximální dosah dronu od místa vzletu je 80 m, což by mělo plně postačit pro každodenní použití. U této varianty dronu lze natáčet videa s rozlišením 640 × 480. Ve vzduchu tento model dokáže vydržet celkem 7 min. Přístroj se plně nabije zhruba za 100 min. Zásadní vlastnosti dronu Syma X15W RC dron FPV Wi-Fi kamera Doba provozu n...a jedno nabití činí 7 min Abyste přístroj dostatečně nabili, potřebujete celkem 100 min S vaším přístrojem můžete komunikovat až do vzdálenosti 80 m Dron s kamerou IKONKA nahrává videa v rozlišení 640 × 480 Ovladač potřebuje 4 AA baterie Pro správný chod modelu je zapotřebí jedna Li-Pol baterie Baterie do samotného modelu nechybí v balení Rozměry modelu jsou 22 × 5 × 22 cm (š×v×d) Dron IKONKA umožní prožít jedinečné okamžiky Dron s kamerou IKONKA je vybaven atraktivními funkcemi i výbavou. Dron může létat po přesně nastavené trase, kterou zvolíte, díky funkci plánování trasy. Autostart a autopřistání jsou funkcemi, které dron nabízí. FPV, z anglického first person view, znamená schopnost vidět věci z jiné vizuální perspektivy, než je skutečné umístění daného objektu. Online přenos převede aktuální obraz z kamery dronu zpátky k jeho uživateli, kde se obraz promítne například na mobilní telefon či tablet. Headless mód dovoluje pilotovi ovládat dron bez ohledu na jeho orientaci ve vzduchu. Pravidla pro bezpečné létání s dronem IKONKA Létání s dronem vyžaduje dodržování příslušných pravidel a podmínek. Dron IKONKA se řadí do kategorie A1. V takovémto případě si musí pilot přečíst uživatelskou příručku a absolvovat on-line zkoušku. Obsah balení: dálkový ovladač, dron, baterie pro dron, šroubovák a náhradní díly

Produkt je výrobek značky Ikonka ,distribuovaný s EAN kódem 5901779360898.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Ikonka, Hračky Ikonka, Hračky na dálkové ovládání Ikonka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Syma X15W RC dron FPV Wi-Fi kamera a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ikonka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ikonka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Syma X15W RC dron FPV Wi-Fi kamera
Právě si prohlížíte...

1123,- Kč