Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

RYZE Tello

RYZE Tello

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


RYZE Tello z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným RYZE Tello .

Detailní informace

Dron RYZE Tello:
Tello je cenově dostupný dron od společnosti DJI. Ta na vývoji spolupracovala se společnostmi Ryze Techs a Intel. Cena ovšem není to jediné, čím zaujme, jedná se o velmi malý model, se kterým si užijí spousty zábavy jak děti, tak i dospělí. Jeho hmotnost činí pouhých 80 gramů. Veškeré ovládání je zajištěno prostřednictvím Tello aplikace s přívětivým uživatelským rozhraním. Bezvadný a stabilní přenos obrazu a veškerých vašich pokynů zajišťují dvě výkonné antény SmartSwitch 2.
Klíčové vlastnosti Smart dronu DJI Tel...loMiniaturní provedení a velmi nízká hmotnostIdeální dron pro začátečníkyKamera s HD rozlišením a elektronickou stabilizací EISFunkce bezpečného přistáníKompatibilní s VR brýlemiDron s HD kamerouVe výbavě DJI Tello pak nechybí ani kamera s HD rozlišením (při 30 snímcích za vteřinu), fotografie pak pořizuje v rozlišení 5 Mpx. Úhel záběru je 82,6° a nechybí ani EIS, tedy elektronická stabilizace obrazu. Funkce EZ Shots umožní nahrávání koordinovaných krátkých videí v režimech Circle, 360° Up & Away. Samozřejmostí je možnost FPV náhled taktéž v HD rozlišení a přenos je pak podporován na vzdálenost až 100 metrů. 
Ovládání DJI Tello je tak jednoduchéA jak začít? Stačí DJI Tello položit na dlaň a lehce jej hodit do vzduchu, potě se již stačí chopit svého mobilního telefonu a oddávat se zábavě s tímto úžasným dronem. Můžete provádět různé triky, vývrtky a mnoho dalšího. Pokud budete chtít přistát, stačí opět natáhnout ruku a nastavit dlaň. A pokud budete chtít zábavu posunout ještě o kus dále, tak stačí nasadit VR brýle a pustit se do světa virtuální reality.
DJI Tello je inteligentní prcekDJI Tello se může i přes svou miniaturní velikost pochlubit až 13minutovou výdrží ve vzduchu. O veškeré výpočetní procesy a skvělý obrazový výstup se stará procesor Intel Movidius Myriad 2 VPU. Myšleno bylo i na ztrátu spojení mezi mobilním telefonem a dronem – v tomto případě přichází na řadu technologie FailSafe, která umožní bezpečné přistání kvadrakoptéry. Dron DJI Tello je programovatelný v programu Scratch – kódovací systém, který vyvinula společnost MIT. Tento software umožní jak dětem, tak i dospělým naučit se programovat v zábavné formě. V případě, že už se budete považovat za pokročilejšího uživatele, tak pomocí sady Tello SDK lze přímo vyvíjet softwarové aplikace pro DJI Tello.
Obsah baleníDron Tello8 vrtulíSada ochranných obloukůBaterie

Produkt je výrobek značky Dji ,distribuovaný s EAN kódem 6958265162916.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Dji, Hračky Dji, Hračky na dálkové ovládání Dji.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

RYZE Tello a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dji a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dji najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RYZE Tello
Právě si prohlížíte...

2990,- Kč