Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

QST GPS DRON s Optical Flow QST-K2

QST GPS DRON s Optical Flow QST-K2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


QST GPS DRON s Optical Flow QST-K2 z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným QST GPS DRON s Optical Flow QST-K2 .

Detailní informace

Dron QST GPS DRON s Optical Flow QST-K2:Dron s kamerou Datram Praha vyniká nejen vychytaným designem, ale i letovými vlastnostmi. Do detailu vychytané ovládání s pomocí vašeho mobilního telefonu s podporovaným operačním systémem slibuje nejkomfortnější řízení dronu ve vzduchu. Jednoduché ovládání bude příjemné i pro děti. Nad dronem budete mít kontrolu do 200 m, což vám určitě bude stačit pro všední vzlety. U této varianty dronu lze natáčet videa s rozlišením Full HD (1920 × 1080) a díky přítomnosti funkce stabilizace obrazu sníží riziko rozkmi...tání nahrávky v případě silného větru či otřesů. Od nabití dokážete s tímto modelem létat celkem 20 min. Pokud bude potřeba, můžete také využít slot na paměťovou kartu, přičemž maximální velikost SD karty činí 64 GB. Doba nabíjení přístroje činí zhruba 300 min. Zásadní vlastnosti dronu QST GPS DRON s Optical Flow QST-K2 Dron Datram Praha nabídne kromě atraktivního designu také vynikající letové vlastnosti Jedná se o skládací typ Doba provozu činí 20 min K úplnému nabití budete potřebovat 300 min Komunikujte s vaším zařízením do vzdálenosti 200 m Dron s kamerou Datram Praha zvládne rozlišení videa až Full HD (1920 × 1080) Disponuje stabilizací obrazu pro hezčí videa Pro lepší orientaci je instalován modul GPS Baterie do ovladače jsou obsahem balení Pro správný chod modelu je zapotřebí jedna Li-Pol baterie Kapacita baterie je 2800 mAh Baterie do samotného modelu nechybí v balení Baterie do ovladače i samotného dronu se nachází v balení Dron Datram Praha umožní prožít jedinečné okamžiky Dron s kamerou Datram Praha nabízí poutavé funkce i výbavu. Překvapivě přesné ovládání letounu zajišťuje zabudovaný GPS modul. Online přenos převede aktuální obraz z kamery dronu zpátky k jeho uživateli
a tady se poté zobrazí například na mobilním telefonu nebo tabletu. Zásady a pravidla pro létání s dronem Datram Praha Aby bylo možné létat s dronem, je nutné dodržovat příslušné podmínky a pravidla. Dron Datram Praha patří do kategorie A1. U takovéto kategorie musí být pilot seznámen s uživatelskou příručkou a absolvovat on-line zkoušku. Obsah balení: baterie pro dron, baterie pro ovladač a nabíjecí adaptér Rozměry rozloženého dronu: 6,7 × 37,6 × 31 cm (vך×d)

Produkt je výrobek značky Datram Praha ,distribuovaný s EAN kódem 8595065720786.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Datram Praha, Hračky Datram Praha, Hračky na dálkové ovládání Datram Praha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

QST GPS DRON s Optical Flow QST-K2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Datram Praha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Datram Praha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

QST GPS DRON s Optical Flow QST-K2
Právě si prohlížíte...

4775,- Kč