Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fleg Dron/Ponorka s kamerou na dálkové ovládání

Fleg Dron/Ponorka s kamerou na dálkové ovládání

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fleg Dron/Ponorka s kamerou na dálkové ovládání z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Fleg Dron/Ponorka s kamerou na dálkové ovládání .

Detailní informace

Dron Fleg Dron/Ponorka s kamerou na dálkové ovládání:
Pomocí skvělého dronu a zároveň ponorky na dálkové ovládání si děti mohou samy vyzkoušet, jak fungují nové technologie. Kromě létání s dosahem 30 m se dron vybavený kamerou dokáže i potápět do hloubky 2 metrů. Pro snazší orientaci ve vzduchu je vybaven LED světly a vrtule jsou chráněny před poškozením krytkami. Tímto RC modelem - obojživelníkem určitě uděláte radost všem dětem od 14 let, pro které je dron určen.
Klíčové vlastnosti RC modelu Dron / Ponorka FLEG na dálkové ovládání s... kamerou Děti si mohou samy vyzkoušet, jak fungují nové technologieObojživelný RC model FLEG dokáže létat s dosahem 30 metrů i se potápět do hloubky 2 metryVybaven LED světly, vrtule chráněny před poškozením krytkamiRC model Dron / Ponorka FLEG na dálkové ovládání je vybaven kamerouVhodný pro děti od 14 let
Technické parametry:Materiál: plastFrekvence: 2,4 GHzBaterie dron: 3,7 V 300 mAh Li-PolBaterie vysílačka: 6 × 1,5 V AA (nejsou součástí)Rozměry dronu: 16 × 16 x 5 cmDoba létání: 5 - 10 minDoba nabíjení: 60 - 90 minDosah: 30 mHloubka ponoru: 2 mObsah balení:Dron s vestavěnou kamerouVysílačka, USB nabíječka3,7 V 300 mAh Li-Pol baterieNáhradní vrtule, gumová zátka, malý nástroj

Produkt je výrobek značky Fleg ,distribuovaný s EAN kódem 8595142717852.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Fleg, Hračky Fleg, Hračky na dálkové ovládání Fleg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fleg Dron/Ponorka s kamerou na dálkové ovládání a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fleg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fleg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fleg Dron/Ponorka s kamerou na dálkové ovládání
Právě si prohlížíte...

742,- Kč