Dron AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS

Dron AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS
4 990 4 990 538
4 990,- Kč

Původní cena: 4 990,- Kč


Hodnocení:


Dron AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Dron AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS .

Detailní informace

Dron Dron AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS:Dron s kamerou Aerium je určitě tím pravým pro každého technického nadšence. Do detailu vychytaná kontrola prostřednictvím přibaleného kompatibilního ovladače ručí za nejspolehlivější pilotování. Precizní kontrola využívající vašeho tabletu či telefonu ručí za nejspolehlivější pilotovaní letounu. Jednoduchého ovládání se mohou ujmout i začátečníci v létání. Dosah ovládání je v rozmezí do 800 m, což by vám mělo s rezervou stačit při každodenním používání. U této varianty dronu natočíte video s ro...zlišením 5,7K (5760 × 2880). Ve vzduchu tento model dokáže vydržet celkem 20 min. Doba nabíjení se pohybuje okolo 240 min. Zásadní přednosti dronu Dron AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS Dron Aerium je skvělá vychytávka pro každého technického nadšence Jedná se o skládací model Doba provozu činí 20 min Abyste přístroj dostatečně nabili, potřebujete celkem 240 min Komunikujte s vaším zařízením do vzdálenosti 800 m Dron s kamerou Aerium má rozlišení 5,7K (5760 × 2880) Dron disponuje funkcí pro detekci překážek Dron má pro lepší orientaci integrovaný modul GPS Natočte si video téměř ze všech úhlů díky otočné kameře Ovladač pracuje na jednu Li-Pol baterii Baterie do ovladače se nachází v balení K provozu modelu slouží 3 Li-Ion baterie Kapacita baterie činí 2200 mAh Baterie do samotného modelu najdete v balení Baterie do ovladače i samotného dronu jsou obsahem balení Hmotnost přístroje činí 250 g Dron nese označení třídy C0 Dron Aerium umožní prožít jedinečné okamžiky Dron s kamerou Aerium nabízí poutavé funkce i výbavu. Detekce překážek dronu v mezičase preventivně prověřuje prostor před kamerkou, aby se vyhnul zbytečnému poničení. Exaktní ovládání chytrého dronu kontroluje vestavěný GPS modul. Technologie FPV, z anglického first person view, kterou výrobek disponuje, znamená schopnost vidět věci z jiné vizuální perspektivy, než je skutečné umístění pozorovaného předmětu. Díky online přenosu dochází k přesunu aktuálního obrazu z kamery dronu na zem
a tady se poté zobrazí například na mobilním telefonu nebo tabletu. O ty nejatraktivnější záběry bude postaráno díky integrované otáčecí kameře. Pravidla pro létání s dronem Aerium Při používání dronu je třeba dodržovat určité podmínky a pravidla. Dron Aerium patří do kategorie A1. V takovéto situaci musí být pilot seznámen s uživatelskou příručkou a absolvovat on-line zkoušku. Jeho hmotnost 250 g je určena pro rekreační a sportovní účely a jeho provoz tak není nijak zvlášť legislativně omezen. Hmotnost dronu oceníte zejména při přenášení. Špičkové parametry snoubící se s dokonalým zážitkem Dron Aerium nabízí parametry, které jsou ideální pro každý let. Při pořizování videozáznamu je videozáznam ve formátu MP4, v případě fotografií se jedná o JPEG. Snímky je schopen zachytit ve vysokém rozlišení 14 Mpx. Kamera dokáže snímat zorné pole v úhlu 90°, což vytvoří široký záběr a detailní zaznamenání okolního prostředí. Obsah balení: dálkový ovladač, dron, baterie pro dron, baterie pro ovladač, nabíjecí adaptér, náhradní díly a kufr Výška ve složeném stavu: 57 cm Rozměry v rozloženém stavu: 5,7 × 25 × 30,2 cm (vך×d)

Produkt je výrobek značky Aerium ,distribuovaný s EAN kódem 8594208500520.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Aerium, Hračky Aerium, Hračky na dálkové ovládání Aerium.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dron AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aerium a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aerium najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dron AERIUM MAX 108 LASER 4K Dual Camera GPS
Právě si prohlížíte...

4990,- Kč