Dron AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera - 3 baterie

Dron AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera - 3 baterie
2 790 2 790 1807
2 790,- Kč

Původní cena: 2 790,- Kč


Hodnocení:


Dron AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera - 3 baterie z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Dron AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera - 3 baterie .

Detailní informace

Dron Dron AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera - 3 baterie:Zachyťte své každodenní zážitky a dobrodružství z ptačí perspektivy s dronem AERIUM E99 Pro 4K. Tato kvadrokoptéra se čtyřmi rotory je vybavena moderními technologiemi, které vám umožní zaznamenávat fascinující záběry až ve 4K rozlišení. Kromě toho je dron AERIUM vybaven Wi-Fi funkcí, díky které budete moci sledovat snímky v reálném čase a automaticky je importovat do vašeho telefonu. Jeho unikátní 3D skládací konstrukce zajišťuje snadnou manipulaci a přenos, takže si svého létajícího pomocník...a vezmete kamkoliv s sebou. V balení kromě samotného drona AERUM E99 Pro najdete baterie, dálkový ovladač, nabíjecí adaptér a sadu náhradních vrtulí. Pro jeho provoz musíte absolvovat online zkoušku, protože spadá do skupiny A1. S nabízeným dronem si rozšíříte své kreativní možnosti a získáte záběry, jaké jste si dosud mohli jen představovat.Klíčové vlastnosti dronu AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera - 3 baterieDron AERIUM E99 Pro 4K se čtyřmi rotory nabízí množství funkcíVysoké rozlišení 4K přinese detailní snímkyTrojrozměrná skládací konstrukce se postará o snadné přenášeníObraz v reálném čase umožní sledování všeho, co dron zachytáváWi-Fi funkce automaticky importuje snímky a videa do telefonuInteligentní nastavení výšky se postará o bezpečný letTři rychlostní režimy přináší různé úrovně zábavy při létáníFiltr Zoom 50× pro jasnější vidění na dálku3D Roll funkce má na starost kreativní a inovativní záběryBeauty filtr zajistí dokonalé snímky bez nutnosti další úpravyO bezpečný přenos a manipulaci se stará skládací konstrukceDron AERIUM E99 Pro 4K se díky skládací trojrozměrné konstrukci snadno přenáší. Jeho miniaturní velikost po složení umožňuje, že ho snadno schováte do batohu a ani nebudete vědět, že ho máte s sebou. S funkcí Wi-Fi budete moci sledovat snímky a videa v reálném čase na připojeném zařízení. Automatický import snímků a videí do telefonu ušetří čas, který byste jinak strávili manuálním nastavováním. Před každým letem dronu je důležité zvolit vhodnou výšku pro bezpečný návrat. Dron AERIUM E99 Pro 4K má však automatické nastavení výšky, což umožňuje, aby si sám inteligentně určil vhodné nastavení. Dron AERIUM E99 Pro 4K nabízí tři rychlostní režimy pro ještě větší zábavu při létání. Rychlost lze snadno měnit během letu pomocí ovladače. S filtrem Zoom 50×, 3D Roll funkcí a Beauty filtrem posouvá dron AERIUM E99 Pro 4K hranice kreativity a přináší vám nevídané záběry, které dříve nebyly možné. Díky těmto vlastnostem vytvoříte snímky a videa, které ohromí všechny, kdo je uvidí.

Produkt je výrobek značky Aerium ,distribuovaný s EAN kódem 8594208500124.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Aerium, Hračky Aerium, Hračky na dálkové ovládání Aerium.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dron AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera - 3 baterie a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aerium a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aerium najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dron AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera - 3 baterie
Právě si prohlížíte...

2790,- Kč