Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

DJI Mavic 3 Classic

DJI Mavic 3 Classic

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


DJI Mavic 3 Classic z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným DJI Mavic 3 Classic .

Detailní informace

Dron DJI Mavic 3 Classic (DJI RC):
S dronem Mavic 3 Classic můžete prozkoumávat okolí naživo
Zachyťte nezapomenutelné okamžiky a dechberoucí záběry. Kochejte se svým okolím naživo. Dron DJI Mavic 3 Classic se pyšní kamerou Hasselblad s 4/3 CMOS senzorem, díky kterého můžete pořídit až 5,1K HD videa. Dron prošel řadou inovací, díky kterým je s ním let ještě hladší a plynulejší. Automatické rozpoznávání překážek spolehlivě ochrání dron DJI Mavic 3 Classic před nehodami. Pokud budete chtít, stiskem jediného tlačítka se dron může vrátit n...a místo odkud vzlétl, to stejné provede, pokud ztratí signál. Dron DJI Mavic 3 Classic dokáže přenášet HD video až na vzdálenost 15 km. Zlepšení se projevilo rovněž na výdrži baterie, díky které vydrží dron v bezvětří až 46 minut. Součástí balení je dron, nabíjecí adaptér, baterie, sada náhradních vrtulí, náhradní ovládací páčky, USB nabíjecí kabel a ovladač DJI RC.
Fotoaparát Hasselblad 4/3 CMOS
5,1K HD video[1]
Max. doba letu 46 minut[2]
Všesměrové snímání překážek[3]
Přenos HD videa na vzdálenost 15 km[4]
Pokročilé RTH
Mavic 3 Classic naplno využívá přirozené barevné řešení Hasselblad (HNCS)
Aby dron pořídil ty nejkvalitnější záběry bez kompromisů, upravila ikonická švédská značka Hasselblad svou L2D-20c kameru pro leteckou fotografii přímo na míru dronu DJI Mavic 3 Classic.  Ta využívá 4/3 CMOS senzor, jenž poskytuje dronu DJI Mavic 3 Classic nejen vyšší rozlišení a dynamický rozsah, ale rovněž sníží šum při špatných světelných podmínkách. V Hasselblad se dodržují přísné standardy, jež jsou kladeny na výkon hardwaru i softwarové algoritmy. Kvalita obrazu dronu Dron DJI Mavic 3 Classic tak prudce stoupá k výšinám. Nedílnou součástí filozofie Hasselblad je nespoléhat se pouze na post-processing. Právě proto kamery použité v dronu pořídí záběry s vysoce přesnými a přirozenými barvami. Ty jsou navíc zkalibrovány na úrovni pixelů a mají zabudovanou HNCS (Hasselblad Natural Colour Solution). Přesnosti barev je dosaženo tak, že barevná data zachycena senzorem se konvertují pomocí unikátního algoritmu.
Parametry kamery Hasselblad:
20 MP — Efektivní pixely
12bitový RAW — Barevná hloubka obrazu
12.8 Stopáží — Nativní dynamický rozsah
f/2.8-f/11 — Nastavitelná clona
24 mm — Ekvivalentní ohnisková vzdálenost
VDAF — Technologie automatického ostření s detekcí zraku
Dron DJI Mavic 3 Classic pořídí profesionální snímky
Pořiďte úchvatné záběry v 5.1K/50 FPS nebo zaznamenejte super ostré detaily pomocí technologie supersamplingu v rozlišení 4K/60 snímků za sekundu. Vysoké rozlišení i vysoká snímková frekvence bez problémů poskytují zpomalená videa v rozlišení HD. Dron DJI Mavic využívá 10bitový D-Log, jež poskytuje přirozené barevné přechody s maximálním zachováním detailů světel a stínů. S využitím podpory HLG se můžete těšit na vyšší dynamický rozsah, což vám ušetří čas v postprodukci, protože mnohdy nebude potřeba doladit barvi. V režimu Nočních snímků optimalizuje dron DJI Mavic 3 Classic záběry při slabém osvětlení a redukuje šum k dosažení čistších záběrů.
Užijte si delší let
Dron DJI Mavic 3 Classic je kompatibilní s bateriemi Mavic 3, jež vám umožní se s dronem 40 minut vznášet a 46 minut létat[2]. To vám poskytne dostatek času pro tvorbu působivých snímků a videí.
Doba vznášení: 40 minut
Doba letu: 46 minut
Zjednodušený let, maximální bezpečnost
Nebojte se členitého okolí, protože dron DJI Mavic 3 Classic disponuje všesměrovým rozpoznáváním překážek APAS 5.0. Dron s pomocí spodního a horního kamerového systému snímá své okolí, aby zmapoval terén a detekoval překážky. Let s Mavic 3 Classic zvládnou i noví...

Produkt je výrobek značky Dji ,distribuovaný s EAN kódem 6941565947673.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Dji, Hračky Dji, Hračky na dálkové ovládání Dji.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DJI Mavic 3 Classic a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dji a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dji najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DJI Mavic 3 Classic
Právě si prohlížíte...

45990,- Kč