Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chasing Gladius Mini S 200m

Chasing Gladius Mini S 200m

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chasing Gladius Mini S 200m z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Chasing Gladius Mini S 200m .

Detailní informace

Dron Chasing Gladius Mini S 200m:Dron s kamerou Chasing Gladius Mini S 200m je splněným snem pro všechny technické nadšence. Vyladěná kontrola pomocí přibalené vysílačky slibuje nejspolehlivější řízení letounu. Dron budete mít pod kontrolou na vzdálenost 200 m, což by mělo plně postačit pro běžný režim. U této varianty dronu lze natáčet videa s rozlišením Full HD (1920×1080) a díky stabilizaci obrazu sníží riziko roztřesení záběrů při otřesech. Pokud bude potřeba, můžete také využít slot na paměťovou kartu, přičemž maximální velikost SD karty č...iní 64 GB. Doba nabíjení přístroje činí zhruba 210 min. V balení se nachází nabíjecí adaptér, dálkový ovladač a model. Klíčové vlastnosti dronu Chasing Gladius Mini S 200m Dron Chasing Innovation je schopen létat maximální rychlostí až 7,408 km/h Doba provozu činí 240 min K úplnému nabití budete potřebovat 210 min K ovladači si musíte přikoupit 1 baterie typu Li-Ion S vaším přístrojem můžete komunikovat až do vzdálenosti 200 m Dron s kamerou Chasing Innovation nahrává videa v rozlišení až Full HD (1920×1080) Se stabilizací obrazu nebude video roztřesené ani při vyšší rychlosti V modelu se nachází baterie typu Li-Ion Hmotnost výrobku činí 3000 g Dron Chasing Innovation vás překvapí moderními funkcemi Dron s kamerou Chasing Innovation disponuje zajímavými funkcemi i výbavou. Online přenos převádí aktuální obraz z kamery dronu zpět na zem
a tady se poté zobrazí například na mobilním telefonu nebo tabletu.

Produkt je výrobek značky Chasing Innovation ,distribuovaný s EAN kódem 6971636380856.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Chasing Innovation, Hračky Chasing Innovation, Hračky na dálkové ovládání Chasing Innovation.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chasing Gladius Mini S 200m a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chasing Innovation a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chasing Innovation najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chasing Gladius Mini S 200m
Právě si prohlížíte...

44490,- Kč