Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chasing Gladius Mini S 100m

Chasing Gladius Mini S 100m

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chasing Gladius Mini S 100m z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Chasing Gladius Mini S 100m .

Detailní informace

Dron Chasing Gladius Mini S 100m:
Pokud sháníte podvodní dron, můžeme vám doporučit dron GLADIUS MINI S 100m. Vyznačuje se snadnou přenositelností a zejména spolehlivostí. Využijete jej pro kreativní fotografie pod vodou, potápěčské průzkumy i bezpečnostní kontroly. Pro jeho konstrukci byla zvolena hliníková slitina. Dron Chasing Gladius Mini S 100m se vyznačuje patentovanou technologií motoru, která zabrání uvíznutí dronu v písku. Je spolehlivá do jakéhokoliv podvodního prostředí. Dron lze ovládat pomocí dálkového ovladače, který fun...guje na Wi-Fi připojení. Propojíte jej s mobilním telefonem nebo tabletem pomocí kabelu. Poté bude přenos stabilnější i při sebemenším výpadku bezdrátové technologie.
Klíčové vlastnosti podvodního dronu Chasing Gladius Mini S 100mDron Chasing Gladius Mini S 100m je vhodný pro podvodní fotografováníProvádí podvodní průzkum i bezpečnostní kontrolyNeuvízne v písku v žádném podvodním prostředíS dálkovým ovládáním je spojen pomocí Wi-FiOvladač připojíte kabelem k mobilnímu telefonu i tabletuDron Chasing Gladius Mini S 100m je vybaven dvěma 4800 mAh bateriemiVydrží pod vodou až 4 hodinyJeho rychlost dosahuje 2 metry za sekunduPoskytuje informace o teplotě nebo hloubce v reálném čase
Užijte si dlouhý podvodní výletDron Chasing Gladius Mini S 100m je vybaven dvěma 4800mAh bateriemi, se kterými vydrží pod vodou až 4 hodiny. Jeho maximální rychlost dosahuje 2 metry za sekundu, což odpovídá 4 uzlům. Ponoří se do hloubky až 100 metrů a jeho horizontální dosah je kolem 200 metrů. Dron Chasing Gladius Mini S 100m je připraven splnit veškeré vaše požadavky pro podvodní natáčení. Vyznačuje se 1/2,3 SONY CMOS, funkcí EIS proti otřesům videa, objektivem F1,8 a LED světly se 2400 lumeny. Dokáže tak zachytit podvodní život i při slabém osvětlení. Informace o teploty vodě, hloubce i další parametry získáte v reálném čase.
Cestovní provedení dronu Chasing Gladius Mini S 100mDron Chasing Gladius Mini S 100m je charakteristický svým aerodynamickým designem, nízkou hmotností a kompaktními rozměry. Snadno jej tak vezmete kamkoliv s sebou. Navíc podporuje sledování podvodních snímků na třech zařízeních současně, tak jej může sledovat více lidí najednou. Pro záznam lze využít vestavěnou 64G vyjímatelnou paměťovou kartou, tak si stáhnete natočené detaily snadno a rychle. K dalším funkcím dronu Chasing Gladius Mini S 100m patří živé vysílání, sdílení na sociálních sítích, HDMI výstup, časosběrné fotografování nebo zpomalený pohyb.Rozměry:400 × 226 × 145 mmHmotnost:2,7 kg

Produkt je výrobek značky Chasing Innovation ,distribuovaný s EAN kódem 6971636380849.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Chasing Innovation, Hračky Chasing Innovation, Hračky na dálkové ovládání Chasing Innovation.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chasing Gladius Mini S 100m a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chasing Innovation a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chasing Innovation najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chasing Gladius Mini S 100m
Právě si prohlížíte...

44490,- Kč