Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chasing F1

Chasing F1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chasing F1 z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Chasing F1 .

Detailní informace

Dron Chasing F1 (20m):
Představujeme vám bezdrátovou podvodní rybářskou kameru Chasing F1. Kamera vysílá ve Full HD rozlišní při 1080P v reálném čase. Je vybavena nočním infračerveným viděním, vestavěným automatickým navijákem, GPS pro návrat a vyměnitelnou baterií. Baterie disponuje kapacitou 4 800 mAh a vydrží fungovat až 6 hodin. Chasing F1 vás zaujme nejen vyhledáváním ryb. Disponuje dálkovým ovládáním do vzdálenosti Wi-Fi až 30 metrů, užijete jej pro všechny druhy rybolovu. Získáte informace o tom, co se děje pod vodou, kde máte ...umístěny návnady i kde se pohybují ryby. Navíc díky funkci GPS lze nastavit udržování polohy, sledování, záznam více lovných míst i automatickou plavbu mezi vyznačenými místy.
Klíčové vlastnosti dronu Chasing F1Dron Chasing F1 je bezdrátová podvodní rybářská kameraVysílá v reálném čase ve Full HD rozlišeníNoční vidění zajišťuje infračervené viděníDron Chasing F1 obsahuje vestavěný naviják, GPS a vyměnitelnou bateriíJe vybaven dálkovým ovládánímPohonný systém umožňuje horizontální pohybKamerový systém je vybaven detektory hloubky i teploty
Vektorový pohonný systém dronu Chasing F1Dron Chasing F1 je vybaven 4vektorovým pohonným systémem se čtyřmi tryskami. Nasměrujete jej tak všemi směry pomocí mobilní aplikace. Lze jej vysílat v horizontálním směru, na jakékoliv místo. Tím získáte rychlejší a přesnější vyhledávání ryb. Vestavěný naviják je schopen se rozvinout do maximální hloubky až 28 metrů pomocí automatického procesu. Naviják se spouští do hloubky, ale po dosažení dna se přizpůsobí a začne se pohybovat horizontálně.
Full HD kamera s IR nočním fotografovánímRybářská kamera Chasing F1 je vybavena senzorem Sony, který podporuje 1080P videa a 2M pixelové fotografie. Díky infračervenému nočnímu vidění budete mít skvělý obraz i v tmavých a špatně dostupných místech až do vzdálenosti 1 metru. Veškeré obrazy lze sledovat v reálném čase nebo nahrávat pro pozdější shlédnutí. Dron podporuje Micro SD karty do velikosti 256 GB a také živé vysílání či nahrávání videa či fotografií na Youtube a další platformy. Kamerový detektor je vybaven hloubkovými a teplotními senzory, které zašle do aplikace přeš Wi-Fi rozhraní. Tak získáte informace o hloubce a teplotě v reálném čase. Dron Chasing F1 je připraven pracovat při teplotách od - 10 do 45 °C.

Produkt je výrobek značky Chasing Innovation ,distribuovaný s EAN kódem 6971636380450.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Chasing Innovation, Hračky Chasing Innovation, Hračky na dálkové ovládání Chasing Innovation.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chasing F1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chasing Innovation a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chasing Innovation najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chasing F1
Právě si prohlížíte...

20790,- Kč