Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red - 18% sleva

-18%
Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red
20 390 24 990 718
20 390,- Kč

Původní cena: 24 990,- Kč


Hodnocení:


Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red .

Zlevněné zboží

Dron Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red:Dron s kamerou Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red disponuje nejnovějšími technologiemi a skvělým designovým zpracováním. Vyladěná kontrola prostřednictvím přibaleného kompatibilního ovladače garantuje maximální zážitek z pilotování. Maximální dosah dronu od místa vzletu je 10000 m, což by vám mělo s rezervou stačit pro všední používání. Dron je schopen natáčet videa s rozlišením 4K (4096×2160) a díky stabilizaci obrazu sníží riziko rozkmitání nahrávky v případě silného větru či otřesů. Ve vzduchu tento mo...del dokáže vydržet celkem 28 min a jeho maximální rychlost dosáhne až 54 km/h. V balení se nachází nabíjecí adaptér, dron, dálkový ovladač, 3 × baterie, brašna, RC kabely, sada náhradních vrtulí, multi-charger, RC kabel Lightning, šrouby, RC kabel Micro-USB, USB-C napájecí kabel, šroubovák, RC kabel USB-C a kryt gimbalu. Klíčové přednosti dronu Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red Skládací typ Dron Autel dosahuje rychlosti 54 km/h Doba provozu na jedno nabití činí 28 min Komunikujte s vaším zařízením do vzdálenosti 10000 m Dron s kamerou Autel má rozlišení 4K (4096×2160) Disponuje stabilizací obrazu pro hezčí videa Dron sám detekuje překážky, do kterých by mohl narazit K co nejlepší orientaci dronu přispívá modul GPS Hmotnost výrobku činí 250 g Rozměry modelu jsou 9,4 × 5,4 × 14,2 cm (š × v × h) Dron Autel vás překvapí moderními funkcemi Dron s kamerou Autel má skvělé funkce i výbavu. Funkce sledování objektu pomůže, aby kamera ostřila na žádoucí objekt. Je výrobcem vybaven i možností zcela autonomního letu. Klidně si můžete odpočinout, než dron dokončí let a sám pořídí snímky. Akurátní umístění letounu zařídí začleněný GPS modul. Díky online přenosu dochází k přesunu aktuálního obrazu z kamery dronu na zem, kde se následně promítne například na zařízení mobilního telefonu či tabletu. Režim HDR, tedy vysoký dynamický rozsah, se projevuje lepším kontrastem scény, výrazně prokreslenějšími barevnými odstíny a větší hloubkou obrazu.

Produkt je výrobek značky Autel ,distribuovaný s EAN kódem 6924991102748.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Autel, Hračky Autel, Hračky na dálkové ovládání Autel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Autel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Autel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Red
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

20390,- Kč