Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange

Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange
24 590 24 990 44
24 590,- Kč

Původní cena: 24 990,- Kč


Hodnocení:


Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange .

Detailní informace

Dron Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange:Dron s kamerou Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange je odpovědí pro všechny, co už dlouho shání podobného létajícího pomocníka. Precizní ovládání pomocí vysílačky ručí za maximálně spolehlivé řízení dronu během letu. Dosah ovládání je v rozmezí do 10000 m, což by vám určitě mělo stačit při každodenním používání. Dron umí natáčet videa s rozlišením 4K (4096×2160) a díky přítomnosti funkce stabilizace obrazu eliminuje rozechvění kamery v případě silnějšího větru. Po nabití vydrží tento konkrétní model l...état celkem 28 min a jeho maximální rychlost dosáhne až 54 km/h. Dron Autel je vybaven vnitřní pamětí o velikosti 0 GB. Pokud bude potřeba, můžete také využít slot na paměťovou kartu, přičemž maximální velikost SD karty je 256 GB. Doba nabíjení přístroje činí zhruba 90 min. Dron Autel patří do kategorie A1. V takovémto případě si musí pilot přečíst uživatelskou příručku a absolvovat on-line zkoušku. V balení se nachází nabíjecí adaptér, dron, dálkový ovladač, 3 × baterie, brašna, RC kabely, sada náhradních vrtulí, multi-charger, RC kabel Lightning, šrouby, RC kabel Micro-USB, USB-C napájecí kabel, šroubovák, RC kabel USB-C a kryt gimbalu. Zásadní přednosti dronu Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange Skládací model Dron Autel létá až 54 km/h Doba provozu na jedno nabití činí 28 min K úplnému nabití budete potřebovat 90 min S vaším přístrojem lze pohodlně komunikovat až do vzdálenosti 10000 m Dron s kamerou Autel nahraje video v rozlišení až 4K (4096×2160) Disponuje stabilizací obrazu pro hezčí videa Dron zvládne sám detekovat překážky Pro lepší orientaci je instalován modul GPS Kapacita vnitřní paměti činí 0 GB V modelu se nachází baterie typu Li-Po 2S Přístroj váží 249 g Rozměry modelu činí 9,4 × 5,5 × 14,2 cm (š × v × h) Dron Autel vás překvapí svými funkcemi Dron s kamerou Autel disponuje zajímavými funkcemi i výbavou. Funkcionalita sledování objektu dopomáhá dronu, aby záběry byly zaostřené na správné místo, a ne na nežádoucí objekt. Je schopen i zcela autonomního letu. Klidně se můžete usadit a počkat si, než dron proletí vaše okolí a pořídí snímky nebo natočí video. Exaktní řízení chytrého dronu zařídí začleněný modul GPS. Na výběr budete mít ze čtyř různých režimů fotografování.

Produkt je výrobek značky Autel ,distribuovaný s EAN kódem 6924991102731.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Autel, Hračky Autel, Hračky na dálkové ovládání Autel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Autel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Autel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Autel EVO Nano+ Premium Bundle/Orange
Právě si prohlížíte...

24590,- Kč