Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange - 11% sleva

-11%
Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange
31 190 34 990 1632
31 190,- Kč

Původní cena: 34 990,- Kč


Hodnocení:


Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange .

Zlevněné zboží

Dron Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange:Dron s kamerou Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange vyniká nejen vychytaným designem, ale i letovými vlastnostmi. Do detailu vychytaná kontrola za pomoci přibaleného kompatibilního ovladače ručí za ničím nerušený zážitek z ovládání dronu. Ovládat dron můžete až na 12000 m, což by mělo plně postačit pro všední používání. Dron zvládá natáčet videa s rozlišením 6K a díky stabilizaci obrazu eliminuje rozechvění záběru v případě větru či otřesů. Jakmile jej odpojíte od nabíječky, dokáže tento model ve ...vzduchu vydržet 40 min a pohybuje se maximální rychlostí 65 km/h. Dron Autel je vybaven vnitřní pamětí o velikosti 6 GB. V případě potřeby je možné využít slot na paměťovou kartu, přičemž maximální velikost SD karty činí 256 GB. Doba nabíjení se pohybuje okolo 90 min. Dron Autel se řadí do kategorie A1. U takovéto kategorie musí být pilot seznámen s uživatelskou příručkou a absolvovat on-line zkoušku. Uvnitř balení se nachází nabíjecí adaptér, dron, dálkový ovladač, baterie, sada náhradních vrtulí, RC kabel Lightning, RC kabel Micro-USB, šroubovák, RC kabel USB-C, kryt gimbalu a model. Zásadní vlastnosti dronu Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange Možnost složení Dron Autel létá až 65 km/h Doba provozu na jedno nabití činí 40 min K úplnému nabití budete potřebovat 90 min S vaším přístrojem můžete komunikovat až do vzdálenosti 12000 m Dron s kamerou Autel nahrává videa v rozlišení až 6K Stabilizací obrazu zabráníte roztřeseným snímkům Dron zvládne sám detekovat překážky Dron má pro lepší orientaci integrovaný modul GPS Vnitřní paměť má velikost 6 GB Model pracuje za pomoci baterie typu Li-Po 3S Hmotnost výrobku činí 835 g Rozměry modelu jsou 12,3 × 9,5 × 21 cm (š × v × h) Dron Autel vás překvapí svými funkcemi Dron s kamerou Autel má skvělé funkce i výbavu. Funkcionalita sledování objektu se postará o to, aby záběry byly zaostřené na žádoucí objekt. Je výrobcem opatřen možností samostatného řízení. Vy si tak můžete dát ruce za hlavu, než dron dokončí let a sám pro vás nahraje záznam. Precizní řízení dronu vždy obstará integrovaný modul GPS.

Produkt je výrobek značky Autel ,distribuovaný s EAN kódem 6924991102823.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Autel, Hračky Autel, Hračky na dálkové ovládání Autel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Autel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Autel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Autel EVO Lite+ Standard Package/Orange
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

31190,- Kč