Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray

Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray z kategorie hračky a hry, hračky, hračky na dálkové ovládání, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray .

Detailní informace

Dron Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray:Dron s kamerou Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray je odpovědí pro všechny, co už dlouho shání podobného létajícího pomocníka. Do detailu promyšlené ovládání využívající přibalené kompatibilní vysílačky slibuje nejspolehlivější pilotovaní letounu. Nejvyšší možná vzdálenost dronu od místa vzletu je 12000 m, což by mělo plně postačit pro všední vzlety. Dron umí natáčet videa s rozlišením 6K a díky přítomnosti funkce stabilizace obrazu sníží riziko rozkmitání kamery v případě silného větru. Ve vzduchu t...ento model dokáže vydržet celkem 40 min a jeho maximální rychlost dosáhne až 65 km/h. Dron Autel je vybaven vnitřní pamětí o velikosti 0 GB. Pokud bude potřeba, můžete také využít slot na paměťovou kartu, přičemž maximální velikost SD karty činí 256 GB. Doba nabíjení přístroje činí zhruba 90 min. Dron Autel je řazen do kategorie A1. V takovémto případě si musí pilot přečíst uživatelskou příručku a absolvovat on-line zkoušku. V balení se nachází nabíjecí adaptér, dron, dálkový ovladač, baterie, sada náhradních vrtulí, RC kabel Lightning, RC nabíjecí kabel, RC kabel Micro-USB, šroubovák a kryt gimbalu. Hlavní vlastnosti dronu Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray Skládací verze dronu Dron Autel létá až 65 km/h Doba provozu na jedno nabití činí 40 min K úplnému nabití budete potřebovat 90 min Komunikujte s vaším přístrojem do vzdálenosti 12000 m Dron s kamerou Autel nahraje video v rozlišení až 6K Se stabilizací obrazu bude obraz krásný i při vyšší rychlosti Dron sám detekuje překážky, do kterých by mohl narazit Pro lepší orientaci je instalován modul GPS Velikost vnitřní paměti: 0 GB V modelu se nachází baterie typu Li-Po 2S Hmotnost výrobku činí 835 g Dron měří 12,3 × 9,5 × 21 cm (š × v × h) Dron Autel vás překvapí svými funkcemi Dron s kamerou Autel má skvělé funkce i výbavu. Funkcionalita sledování objektu pomůže tomu, aby kamera ostřila na žádoucí objekt. Je výrobcem vybaven i funkcí samostatného pilotování. Klidně si můžete odpočinout, než dron splní všechny příkazy a natočí video. Překvapivě přesné navádění letounu zajišťuje zabudovaný GPS modul.

Produkt je výrobek značky Autel ,distribuovaný s EAN kódem 6924991102830.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Autel, Hračky Autel, Hračky na dálkové ovládání Autel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 499,- Kč
1 209,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky na dálkové ovládání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Autel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Autel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Autel EVO Lite+ Standard Package/Gray
Právě si prohlížíte...

34990,- Kč