PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+

PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+
PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+
PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+
PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+
249 249 1786
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+ z kategorie hračky a hry, hračky, hračky do vany, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+ .

Detailní informace

Nejlepší kamarádi na hru ve vodě! Sada hraček AMIGOS obsahuje 4 figurky zvířátek: sovu, zajíce, kočku a pandu. Stanou se nerozlučnými kamarády Vašeho prcka. Ať už budete doma ve vaně, v bazénu nebo u moře či jezera na dovolené. Jsou malé, skladné, můžete si je vzít s sebou kamkoli. Ponořením pod vodu se do nich přes otvory dostane voda a pravá zábava může začít. Kromě zábavy při koupání, poskytne i účinné cvičení na mačkání pro malé ručky. Hračky vzbudí zájem vašeho děťátka, soustředí jeho pozornost a učí jej tvůrčímu myšlení. Lze je rozložit n...a dvě části (vrchní a spodní), díky čemuž se snadno omyjí a vysuší. Měkké silikonové hračky jsou vyrobeny výhradně z potravinářského silikonu bez obsahu BPA. Nejkvalitnější odolné materiály, pozornost věnovaná detailům a přiměřená velikost zvířátek umožňují vašemu dítěti lehké uchopení a vynikající, bezpečnou hru, která stimuluje jeho vývoj. Vlastnosti: měkké, lehké a flexibilní vyrobeno ze 100% bezpečného potravinářského silikonu bez obsahu BPA mají otvory pro nalévání vody ergonomický design, tvarovaný s ohledem na nejmenší: malé rozměry usnadňují uchopení a hraní bezpečný tvar rozvíjí motorické schopnosti dítěte snadno se čistí, protože jdou snadno rozebrat a vysušit součástí balení jsou 4 hračky vhodné pro děti od 6 měsíců (6m+) rozměry 1 hračky: 8 × 5 cm rozměr celého balení (4 hračky): 22 × 9,5 × 5,5 cm hmotnost hračky: 46 g

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8596202003694.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Petite&mars, Hračky Petite&mars, Hračky do vany Petite&mars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, hračky do vany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Hračky silikonové do vany AMIGOS 4 ks 6m+
Právě si prohlížíte...

249,- Kč