Zátoka Obchodníků - strategická fantasy hra - 11% sleva

-11%
Zátoka Obchodníků  - strategická fantasy hra
1 565 1 749 2262
1 565,- Kč

Původní cena: 1 749,- Kč


Hodnocení:


Zátoka Obchodníků - strategická fantasy hra z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zátoka Obchodníků - strategická fantasy hra .

Zlevněné zboží

Zátoka obchodníků je asymetrická fantasy eurovka, kde se každý hráč ujme role zcela jedinečného obchodníka a povede svůj obchod s čarovnými předměty. Zboží budete prodávat dobrodruhům, kteří připlují do přístavu, jehož mola a nábřeží jsou nejen bezpečným útočištěm, ale zároveň nejproslulejší tržnicí v celém Pětiříší. Unikum hry Zátoka obchodníků tkví v tom, že k výrobě zboží používá každý hráč zcela odlišný herní materiál a mechanismy. Pokud dokonale ovládnete záludnosti svého řemesla, nepochybně se vám podaří zefektivnit výrobu natolik, abyste... uspokojili poptávku dobrodruhů a hlavně si pořádně naplnili kapsy zlatem! Přestože pracujete nezávisle na ostatních za dveřmi svých obchodů, budete se přetahovat o zákazníky, ovlivňovat poptávku na trhu a zápolit o přízeň čtyř cechů. Pokud chcete mít navrch nad konkurencí, můžete zaměstnat obyvatele zátoky jako pomocníky. Nebo, pokud se nebojíte ušpinit si ruce, vždy najdete pomoc v prohnilém podsvětí. Ale za jakou cenu? Po třech dnech se vítězem stane nejbohatší obchodník. V základní hře najdete celkem 4 různé obchodníky: Alchymistku, Chronomága, Kapitánku a Kováře: Alchymistka využívá mechaniky kombinování kuliček ingrediencí, vaření receptů a engine-buildingu. Kovář využívá mechaniky pokládání kostek, úpravy kostek a tvoření zásob. Kapitánka využívá mechaniky náhodného výběru, pohybu jednotek, průzkumu a pokoušení štěstí. Chronomág využívá mechaniky posunu dílků, pohybu po rondelu a manipulace s časem. Hra je určena pro 1-5 hráčů od 12 let. Pravidla jsou v češtině. Herní materiál je jazykově nezávislý. Obsah balení: 1 herní plán 52 figurek dobrodruhů 6 trojrozměrných kartonových lodí 12 platových drahokamů 5 praporků obchodníků a plastové stojánky 36 karet měšťanů 3 karty lotrů 4 karty obchodníků 60 karet prohnanosti 2 dřevěné myšky 1 ukazatel fáze obchodu 10 ukatelů zlata a času 2 oboustranné žetony dobrodruhů 1 pravidla hry 1 sada insertů 4 pravidla obchodníků (kovář, chronomág, alchymistka, kapitánka) 5 plastových miniatur obchodníků 4 desky obchodu 3 desky zaměstnanců 4 výkladní skříně 84 kusů zboží obchodníků 60 plastových stojánků 12 kostek 10 destiček fragmentů portálů 4 žetony zmražených hodin 1 látkový pytlík 26 kuliček přísad 4 plastové žetony ichoru 1 kartonová baňka 1 kartonový kompas 4 plastové lodě 7 kartonových mincí Specifikace hry: Věk: 14+ Pro 1-4 hráče Doba hraní: 60-90 minut

Produkt je výrobek značky Tlama Games ,distribuovaný s EAN kódem 0745125875620.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Tlama Games.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 599,- Kč
1 431,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zátoka Obchodníků - strategická fantasy hra a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tlama Games a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tlama Games najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zátoka Obchodníků - strategická fantasy hra
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

1565,- Kč