Vikomti Západního království - 10% sleva

-10%
Vikomti Západního království
984 1 099 349
984,- Kč

Původní cena: 1 099,- Kč


Hodnocení:


Vikomti Západního království z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Vikomti Západního království .

Zlevněné zboží

Hra Vikomti Západního království je zasazena do období na sklonku královy vlády, kolem roku 980 našeho letopočtu. Náš kdysi mocný král dal přednost míru před blahobytem a výměnou za příměří odkázal našim nepřátelům hromady zlata a rozsáhlá území. Jenže mír je křehká záležitost. Království upadá do chudobya mnoho poddaných již nevěří, že je náš král schopný vůdce. Někteří se dokonce rozhodli oddělit od zemí koruny. Stále se těšíme přízni králova dvora, jenže i naše budoucnost je teď nejistá. Coby vikomti musíme uvažovat moudře a jednat rozhodně.... Nechceme se protivit králi, ale pokud by se měla náhle změnit rovnováhamoci, musíme si především udržet přízeň lidu. Cílem hry Vikomti Západního království je dosáhnout nejvyššího počtu vítězných bodů na konci hry. Body je možné získat stavbou různých budov, opisováním rukopisů, prací na hradě a získáváním smluv na nové pozemky. Hráči sice začínají hru s hrstkou věrných měšťanů, ale pokud chtějí ve svých snahách uspět, měli by se rychle obklopit dalšími nadanými služebníky. V průběhu hry budou hráči putovat napříč královstvím a budovat svůj vliv v různých vrstvách společnosti. Konec hry nastane, jakmile v království zavládne blahobyt či chudoba – nebo možná obojí! Použité mechaniky: deck building, worker movement, rondel. Hra je určena pro 1-4 hráči od 12 let.Pravidla jsou v češtině. Herní materiál je v češtině. Hra obsahuje: 4 desky hráčů5 dílů herního plánu1 3D hrad4 ukazatele zkaženosti4 ukazatele počestnosti80 poddaných (20 pro každého hráče) 12 cechovních domů (3 pro každého hráče) 4 figurky vikomtů (1 pro každého hráče) 12 obchodních stanic (3 pro každého hráče)12 dílen (3 pro každého hráče)50 mincí72 surovin tří druhů:24x kalamář24x zlato24x kámen 1 žeton začínajícího hráče35 rukopisů208 karet1 pravidla

Produkt je výrobek značky Tlama Games ,distribuovaný s EAN kódem 0793618023560.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Tlama Games.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vikomti Západního království a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tlama Games a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tlama Games najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vikomti Západního království
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

984,- Kč