Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra - 11% sleva

-11%
Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra
Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra
Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra
Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra
1 431 1 599 1078
1 431,- Kč

Původní cena: 1 599,- Kč


Hodnocení:


Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra .

Zlevněné zboží

Pocházím z lidu vypravěčů. Příběhy našich stařešinů mluví o dobách, kdy nás z domovů vyhnal mráz, hlad a neúnavní dravci. V zoufalství jsme se rozhodli následovat stěhovavá stáda přes beringijský most, daleko, až na nový kontinent. Byla to dlouhá a obtížná cesta. A teď tu stojíme, jako živý důkaz toho, že se našim otcům podařilo přežít. Náš nový domov pokrývá led a sníh, a i přesto jsme hrdými vítězi. Zem je to drsná a nelítostná, ale naše. Jsme houževnatý lid věčné zimy. Život v krutých podmínkách nás zocelil a mnohému naučil. Kmenoví průzkumn...íci dokážou mezi ledovci a skalisky najít ta nejlepší místa pro naše vesnice. Lovci jsou schopni stopovat a ulovit i tu největší zvěř. Jediný mamut nasytí osadu na celé týdny. Stařešinové předávají své zkušenosti z generace na generaci. Bez nich by se náš odkaz navěky rozplynul mezi živly. A s námi se rozvíjí i náš um, naše náčiní, naše rituály. Naším největším rádcem jsou nebesa. Když slunce spolkne temnota, je to předzvěstí velkých změn. Tak nadchází doba obřadů, oslav a klání. I teď stojíme na prahu nového věku a jsme to právě my, vůdci tohoto nezdolného kmene, k nimž se znovu obrací všechen lid... Vydejte se do doby 10.000 let před naším letopočtem a ujměte se vedení kočovných kmenů, které utvářely americkou historii. Od lovců a sběračů až po vzkvétající kmenová společenství. Během svých putování budete osidlovat nová území, zkoumat nové objevy, štvát zvěř, a budovat megalitické stavby, které přečkají celé věky. Věčná zima je strategická hra, která spojuje worker placement a deck building novými unikátními způsoby. V každém kole platíte zdroji a kartami za činnost, kterou vyšlete členy svého kmene plnit. Vaši lidé vám poskytnou pár šikovných rukou navíc, zatímco karty kultury mají celou řadu efektů. Také si můžete karty ponechat a využít je až na konci kola ve Fázi zatmění, kdy se jejich efekty současně odhalí a rozhodnou tak o novém pořadí hráčů a spustí další akce. Ve hře najdete i jiné systémy a mechanismy, jako například karty na více použití, boj o území, pokládání dílků a sbírání sad. K vítězství vede mnoho způsobů. Po čtyřech rychlých kolech se počítá skóre a kmen s nejvíce body vítězí. Hra je určena pro 1-4 hráče od 12 let.

Produkt je výrobek značky Tlama Games ,distribuovaný s EAN kódem 0745125875477.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Tlama Games.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tlama Games a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tlama Games najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Věčná zima: Paleoindiáni - strategická hra
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

1431,- Kč