Únikovka - Únik ze strašidelného domu - Jens Schumacher, Hauke Kock

Únikovka - Únik ze strašidelného domu - Jens Schumacher, Hauke Kock
312 312 941
312,- Kč

Původní cena: 312,- Kč


Hodnocení:


Únikovka - Únik ze strašidelného domu - Jens Schumacher, Hauke Kock z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Únikovka - Únik ze strašidelného domu - Jens Schumacher, Hauke Kock .

Detailní informace

Vzrušující únikovka plná zapeklitých rébusů a hlavolamů pro milovníky dobrodružných příběhů se slabostí pro řešení hádanek! Jen když seberete všechnu odvahu, inteligenci a kombinační schopnosti, dokážete uskutečnit ÚNIK… ze strašidelného domu! Neuvážená sázka vás za jedné temné noci zavede do starobylého venkovského sídla, opředeného nejrůznějšími strašidelnými pověstmi. Čeká vás pořádná zkouška odvahy! Neohroženě vstoupíte do útrob domu, když tu se pod vámi propadne podlaha. Ocitáte se v temném sklepení. Kolem se ozývají tajemné zvuky... Oprav...du vás nešálí sluch? A jak se odtud proboha dostanete? Jste vězněm ve strašidelném domě – dokážete odtud vyváznout se zdravou kůží?

Produkt je výrobek značky Ella & Max ,distribuovaný s EAN kódem 9788076771031.

Procházet zboží z kategorie Média Ella & Max, Knihy Ella & Max.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Únikovka - Únik ze strašidelného domu - Jens Schumacher, Hauke Kock a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ella & Max a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ella & Max najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Únikovka - Únik ze strašidelného domu - Jens Schumacher, Hauke Kock
Právě si prohlížíte...

312,- Kč