Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TimeLine - Vynálezy

TimeLine - Vynálezy

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TimeLine - Vynálezy z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným TimeLine - Vynálezy .

Detailní informace

"Mohl mít někdo na sobě džíny, když byla poprvé vydána Encyklopedie? Používal se už v té době kartáček na zuby? Hydroplán sestrojili před, nebo až po těchto vynálezech?"Hráči se snaží správně poskládat karty vynálezů do časové osy podle toho, kdy byly vynalezeny. Střídají se v tazích a na časovou osu postupně přidávají kartičky s různými vynálezy, které změnily svět. A to už od počátku dějin až po nejnovější současnost. Myslíte si, že je to snadné? Kdepak, budete často překvapeni tím, jak dlouho už lidstvo zná některé z vynálezů.Na každé kartě ...je z obou stran vyobrazen nějaký vynález s tím, že na jedné z nich je také připsáno datum, kdy daný vynález spatřil světlo světa. Každý hráč obdrží na začátku hry 4 karty a jeho úkolem je postupně karty vyskládat na stůl ve správné posloupnosti na časové ose. Cílem hry je zbavit se všech karet tím, že je správně umístí.Ve hře se perfektně pojí zábava se vzděláváním.Hru lze udělat ještě zábavnější přidáním karet z jiných edicí Timeline.Karty jsou zabaleny v plechové krabičce, díky čemuž lze vzít hru kamkoliv s sebou, aniž by se karty poničily.

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 3558380078036.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TimeLine - Vynálezy a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TimeLine - Vynálezy
Právě si prohlížíte...

249,- Kč